SinRock Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Tak jak wspomniałem w temacie poszukuje płyty do OC Q9450 w cenie do 350zł. W zasadzie jedyna ważna dla mnie rzecz, to by chłodzenie na płycie nie kolidowało z chłodzeniem proca (Mugen + ret kit). Decyduje się na zmianę bo z tego co wiem na P35 nie kręcą się one zbyt dobrze... chociaż z drugiej strony nie wiem jeszcze na ile stać proca, bo dostane go dopiero za parę dni... :unsure: Osobiście zastanawiałem się nad: MSI P45 Neo2-FR MOA - tyle że nie jestem pewien czy aby chłodzenie pozwoli mi na bezproblemowe załażeniem Mugena... Gigabyte GA-EP45-DS3L (rev. 1.0) - tą z kolei mogę dostać za ok 270-280zł także kusi mnie cena... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jakbyś przejrzał zestawy na sierpień to byś zauważył że jest tam zestaw z quadem oparty właśnie na tej płycie msi i wyposażony w mugena 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...