marcinek1992 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam Posiadam kolejny problem, od 2 dni nie moge usb obsłużyć bo wyskakują takie błędy jak na załączonym obrazku prosze mi powiedzieć jak usunąć ten błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Powodem może być: 1. Podpięcie litery C pod dysk wymienny (raczej nie tutaj). 2. Pozostawienie podpiętego czytnika kart pamięci bez włożonych pamięci (niektóre urządzenia wielofunkcyjne i HUBy USB mają takie możliwości). 3. Program qttask.exe w autostarcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 2. Pozostawienie podpiętego czytnika kart pamięci bez włożonych pamięci (niektóre urządzenia wielofunkcyjne i HUBy USB mają takie możliwości).mam podpięty czytnik kart pamięci ale z pamięcią sandiska 8gb 1. Podpięcie litery C pod dysk wymienny (raczej nie tutaj).Z tym nie wiem oco chodzi 3. Program qttask.exe w autostarcie.W menadżerze zadań nie ma takiego procesu i w autostarcie tak samo prosze pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinek1992 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To jak pomoze ktos? Bo usb jest mi bardzo potrzebne. Powiedzcie co mam zrobic to zrobie i powiem czy lepiej czy gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Czy po odłączeniu czytnika jest wszystko OK? Masz jakiś HUB USB? Generalnie odłącz wszelkie urządzenia USB (poza myszką i klawiaturą) i wtedy próbuj. Wcześniej możesz jeszcze zrestartować kompa. Pokaż screen z menedżera urządzeń - szczególnie gałęzie z portami USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...