Skocz do zawartości
Xandow

Problem Z Włączeniem Laptopa

Rekomendowane odpowiedzi

czesc. mam laptopa asus f3sv Kiedy go włączam mam normalnie pierwsze okienko z napisel asus poźniej pojawia mi się okno "odzyskiwanie po błędzie systemu winndows" i mam 2 opcje uruchom narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania (zalecane) i uruchom system normalnie... jednak gdy wybiorę 1 opcję pojawi mi się jeszcze raz to okno a gdy dam uruchom normalnie zacznie sie łądować system ale choćbym czekał nie wiem ile to i tak się nie załąduje.. ;/ Mam system windows vista home premium. z góry dzięki za jaką kolwiek pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważyłem ze jak przestawie w biosie na otwieranie najpierw z cd/cdvd to jeśli włoże płytę z vistą wychodzi mi asus preload.... tylko teraz nie wiem czy to robie preinstalacja systemu od poczatku czy jak... bo w koncu co z tymi gigabajatami co mialem juz na dysku? same usuną sie a może zostana?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dysk jest na SATA. Odepnij go, podepnij do zwykłego kompa i przerzuć na niego wszystkie dane.

Zawartość Pulpitu masz w: C:\Users\Xandow*\Pulpit

Zawartość moich dokumentów masz w: C:\Users\Xandow*\Moje dokumenty

Konta GG w C:\Users]Xandow*\Dane aplikcji (katalog Gad-Gadu)

* - zakładając, że Twoje konto w Windows to Xandow

Przerzuć też całą zawartość pozostałych partycji (D,E itd), bo przywracanie może także wykasować ich zawartość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi