duzii Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam! Ostatnio myślałem nad zmianą monitora tylko nie wiem czy warto. Budżet by był max 1300 zł ale raczej wolał bym tyle nie wydawać. Nie wiem również jaki monitor... na pewno panorama, tylko ile cali? Czy warto brać 23-24 cale aby móc grać w full hd? Czy może taka 22 starczy bez problemu.Sporo osób narzeka na podświetlanie w tych monitorach, nie lepiej może poczekać aż wyjdzie coś sensownego?Jak dobrze pamiętam to w laptopach czasami stosują lcd podświetlane diodami led, czy w zwykłych lcd będzie coś takiego wprowadzone? W tej chwili mam lg flatron 17 i jakoś nie mam do niego zastrzeżeń ale moze warto już by go zmienić ? Oczywiście jeśli powiedzmy za pół roku lub rok ma wyjść coś dużo lepszego to bez problemu poczekam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 DELL 2209WA na IPS (ale ja oryginalny jestem ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreator666 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cześć! Ja się podepne do tematu. Potrzebuje monitor do gier Multiplayer - Call of Duty 4. Wybrałem 2 monitory: 22'' iiyama ProLite E2208HDS 22'' Dell 2209WA Teraz mam dylemat, Który byłby szybszy i lepszy dla gracza ( smużenie, lagi, czas rekacji - jak to wygląda w praniu ) ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 (edytowane) jesli budzetowo to jest tania 24 z HDM ,DVI http://www.agito.pl/monitory-lcd/benq-24-l...d.0.355589.html Nawet jak za TN cena znosna. Edytowane 24 Sierpnia 2009 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cześć! Ja się podepne do tematu. Potrzebuje monitor do gier Multiplayer - Call of Duty 4. Wybrałem 2 monitory: 22'' iiyama ProLite E2208HDS 22'' Dell 2209WA Teraz mam dylemat, Który byłby szybszy i lepszy dla gracza ( smużenie, lagi, czas rekacji - jak to wygląda w praniu ) ? :) http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=...=3983&ph=12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Cześć! Ja się podepne do tematu. Potrzebuje monitor do gier Multiplayer - Call of Duty 4. Wybrałem 2 monitory: 22'' iiyama ProLite E2208HDS 22'' Dell 2209WA Teraz mam dylemat, Który byłby szybszy i lepszy dla gracza ( smużenie, lagi, czas rekacji - jak to wygląda w praniu ) ? :) 22'' Dell 2209WA - jutro do mnie przyjdzie :> to można będzie pytać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werysoft Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 22'' Dell 2209WA - jutro do mnie przyjdzie :> to można będzie pytać.Gdzie kupwałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2009 na allegro ----> KLIK. Monitor już przyszedł :) Na razie zero bad/hot/subpixeli, ale jeszcze czekamy. Poza tym świadomość 3-letniej gwarancji... Spisuję się świetnie. Przed chwilką skończyłem grać w Prototype i było lepiej niż na CRT :> Ogólnie (na razie) 100% satysfakcji z wydanych pieniędzy. Jak ktoś się chce czegoś dowiedzieć to post lub pw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...