Quzziy Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam Kupiłem HP Deskjet2460 podlaczylem zainstalowałem i nic nie drukuje posiadam tylko kolorowe tusze czarny jest pusty chce wydrukowac text z worda w kolorze np. czerwonym i tez nic z tego .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Oznacza to tyle ze kolorów tez juz nie masz ( tym pseudo wskaźnikiem poziomu sie nie sugeruj.... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laiczka Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 A mnie przydarzyło się kiedyś tak, że miałam tusz kolorowy, a brakowało czarnego i również drukarka nie chciała drukować. Dowiedziałam się wtedy, że na moim obrazku był jakiś element, do druku którego jest potrzebna odrobina czarnego i dlatego drukarka odmówiła...fakt faktem, nie chciała drukować, nie ręczę jednak za fachowość tego tłumaczenia;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...