Storm211 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Powiedzcie mi moze czemu mi moja BARCUDE 60Gb 7200obr wykrywa tylko na slave??Podpinałem tasme na wszystkie mozliwe sposoby, zworka wstawiona wedlug opisu i ...... nic to nie daje caly czas tak samo??Co z tym??[/b] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Moze jednak zle ustawiles te zworke??!! Wyajsnienie musi byc banalne, stawiam ze cos zrobiles nie tak;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Jeżeli jest z innym dyskiem, to może na nim źle ustawiasz zworki. Popróbuj dać na masterze master a na slavie cable select, albo na masterze cable select a na slave-slave. Po prostu pomieszaj tymi zworkami, na pewno zatrybi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Czasami jest tak ze barracude wykrywa na master tylko kiedy jest ustawiona na cable select. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a sprubuj podlaczyc tylko te baraccude na master (bez innych dyskuf) i zobacz czy ci go wykryje :?: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 zmien tasme ;) moze masz wadliwa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...