Sysak Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Siemka. Znacie jakieś fajne portale o tematyce samochodowej. Lubię być na bieżąco z newsami, a że nie mieszkam w Polsce, to gazetę mam w łapie raz na około 3 miesiące i codziennie czaję serwisy o samochodach w necie. Ja ze swojej strony polecam www.kmh24.pl http://www.auto-motor-i-sport.pl/ www.autokrata.pl - ten serwis akurat jest trochę denny, bo pracują w nim nooby, które czasem (ale w miarę rzadko)dostarczają nierzetelnych informacji, co i tak nie wiem jakim cudem im to wychodzi, bo wszystkie newsy najpierw pojawiają się na innych porządnych portalach. Kolejne minusy to wojny dzieci neo w komentarzach i głupie pomysły w stylu "auto dnia" gdzie w zależności od humoru redaktora wrzucane są "ciekawe" auta z otomoto.pl czasem totalne padaki w stylu 13sto letniego mitsubishi carismy 1.6 a czasem zwieśniaczoną calibre a raz za czas pojawi się coś fajnego. :P Mimo tych wad, fajny układ strony, ciekawe i regularnie 2-3 razy dziennie aktualizowane newsy (po kilka na raz) każą mi tu wracać dzień w dzień. Z zagranicznych czytam tylko www.worldcarfans.com Fajne świeże newsy, ale układ strony mnie odstrasza. Macie coś co możecie polecić, bo z chęcią bym tą liste wzbogacił. I jakie gazety lubicie? Ja czytam top gear jak tylko mogę i jest super, ale wkurza mnie formuła niska cena, ale dużo reklam+teksty sponsorowane rodem z LOGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 v10.pl, autogaleria.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 A ja mam pytanie. Jakie polecanie gazety z giełdą motoryzacyjną, portale z ogłoszeniami bo ceny na otomoto czy motoallegro czasem potrafią być wzięte z kosmosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jezeli na allegro i otomoto ejst dla Ciebie drogo to wierz mi ze w gazetach taniej nie bedzie :) Z gazet kupuje tylko TopGear co miesiac od pierwszego numeru... a z portali praktycznie tylko autokrata :) JEst jaki jest ale jest ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 (edytowane) Portal - autogaleria.pl, roadlook.pl i czasami dla bardziej wiadomości ogólnych motofakty.pl Gazeta - Top Gear autokratę przejrzę jak już totalnie oblecę cały net i nic ciekawego więcej nie ma bo pośmieję się chociaż z braku jakiejkolwiek moderacji w komentarzach pod newsami. Redakcja i newsy takie sobie więc i komentarze na poziomie. Edytowane 21 Sierpnia 2009 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 raczej tylko Auto Świat czytuje w formie papierowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 V12 jest fajne :) Top Gear tez lubie. Raz kiedys AŚ i Motor bo tanie i zawsze cos do poczytania. Portali nie czytuje...tylko forum motoryzacyjne BMW sport i purepc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jezeli na allegro i otomoto ejst dla Ciebie drogo to wierz mi ze w gazetach taniej nie bedzie :) Z gazet kupuje tylko TopGear co miesiac od pierwszego numeru... a z portali praktycznie tylko autokrata :) JEst jaki jest ale jest ;) Wejdź na gratkę dla porównania często ceny tam potrafią być niższe, u lokalnych importerów też już o wiele łatwiej o okazję. Na allegro i otomoto ceny naprawdę czasem są śmieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Ja zagladam od czasu do czasu na Roadlook.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...