suchyjastrzab Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Nie mogę znaleźć odpowiedniego tematu :) Warto się w to http://www.allegro.pl/item723193738_xigmat...sklep_wawa.html pakować ? Czy szukać jakiejś alternatywy? Interesuje mnie chłód i 47 cm to max. wysokość, może być wstrętna - nawet żółta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Jest to obudowa na szkielecie CM RC-690, więc o jakość się nie martw. Ewentualnie Antec 300, także chłodny, z możliwością zamontowania 2x120mm z przodu. Szkoda, że nie napisałeś tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dzięki za odzew. Niestety i tak nie wiem gdzie napisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...