lukasz2621 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 czy jest mozliwosc wymiany garfiki w notebooku hp g60 214 Em ta ktora mam nie zadowala mnie w pelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Możesz rozkręcić lapa i zobaczyć, choć szanse są praktycznie żadne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz2621 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 ok ale jak ja mam zobaczyc czy sie da czy nie pi razy drzwi wiem jak wyglada karta ale do pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Taki prostokącik - na środku GPU, obok kostki pamięci - http://images.google.pl/images?hl=pl&l...mp;aq=f&oq= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...