sasek Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam. Poszukuje jakiegoś taniego monitora CRT z allegro, minimum 21 cali. Obecnie mam LG LCD W1942S, jednak nie zabiorę go na stanję... Co polecacie? Dodam tylko że do monitora będzie podłączony XBOX 360 oraz jakieś padło z Athlonem XP na pokładzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sasek Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Witam. Poszukuje jakiegoś taniego monitora CRT z allegro, minimum 21 cali. Obecnie mam LG LCD W1942S, jednak nie zabiorę go na stanję... Co polecacie? Dodam tylko że do monitora będzie podłączony XBOX 360 oraz jakieś padło z Athlonem XP na pokładzie... Nikt nie pomoże? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Nowego nic nie kupisz, z używek w zasadzie wszystko porządnej firmy niezbyt wyekplatowane (o co ciężko) będzie dobre. Bardziej patrz na to ile i gdzie ten monitor był używany niż konkretny model. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 uderz na giełdę, albo podaj mi namiary na Ciebie. znam osobę która ma na sprzedaż crt'ka flatrona lg ale jaki rozmiar to nie mam pojęcia, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Brat ma EIZO F77S i sprawuje się bardzo dobrze. Sam siedzę na EIZO FS F520 (17) - też dobrze chodzi i ma dobre parametry (1024x768@100Hz bez problemu). Rzuciłem okiem na Allegro i wybór jest co najmniej słaby, aby nie powiedzieć marny. CRT to umierająca technologia. Allegro - większość cen jest wyssana z palca. Do tego odbiór osobisty. Za ceny niektórych (wraz z dostawą można wyrwać nowego LCD o mniejszej matrycy). Możesz licytować jeden z nich lub zdecydować się na "kup teraz" w przypadku Nokii lub Della. Samsung jest tani, ale jego parametry są tragiczne jak - moja 17-tka ma podobne. Tutaj parametry - na 21 cali nikt w 1024x768 nie będzie pracował, a przy większych rozdzielczościach masz 85Hz i mniej. Tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mookie Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Witam. Poszukuje jakiegoś taniego monitora CRT z allegro, minimum 21 cali. Obecnie mam LG LCD W1942S, jednak nie zabiorę go na stanję... Co polecacie? Dodam tylko że do monitora będzie podłączony XBOX 360 oraz jakieś padło z Athlonem XP na pokładzie... OT Jeśli pierwszy raz wyprowadzasz sie z domu na stancje to normalne jest że każdy myśli że fajnego sprzętu tam nie zabierze, a po miesiącu zmienia się zdanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...