Włodi Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Wiem już jak znaleźć liste założonych przez siebie tematów. Nie wiem natomiast jak znaleźć tematy w których brałem udział, zawsze musze zapamiętywać mniej więcej w którym dziale one są i sugeruje się odpowiednim oznaczeniem obok postu( że są moje posty w wątku) co jest bardzo nie wygodne. Na starym forum phpBB (za czasów Tweak.pl) było wszystko ładnie rozwiązane tzn klikało się 'zobacz swoje posty' i żadnego problemu nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Swoje posty można najszybciej zobaczyć przez Mój asystent -> 10 moich ostatnich postów lub poprzez zakładkę posty w profilu użytkownika Nie jest to jednak najdoskonalsze rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Nie jest to jednak najdoskonalsze rozwiązanieDokładnie. Na starym forum było to dużo wygodniejsze. Nie ma innych sposobów? Chdzi mi dokładnie o to, żeby mi sie wyświetlała lista w postaci wątków w których brałem udział. Edytowane 14 Września 2009 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Szukaj -> zaawansowane Filtruj według nazwy użytkownika (opcjonalnie) -> wpisujesz nicka Niżej zaznaczasz "Pokaż wyniki jako posty" żeby wyświetlić swoje posty (w każdym jest na dole link do tematu), albo zostawiasz tak, jak jest - wyświetlą się tematy, w których brałeś udział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Strasznie to zamotany sposób no ale cóż zrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...