Fidelis Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Szybkie pytanie, na dniach (alleluja! w koncu!) smigam po nowy sprzet (R2E, 920) chcialbym to zwodowac w niedalekiej przyszlosci, zostala mi jednak jeszcze do wyboru obudowa... Jaka obudowe byscie polecili pod LC do 450 PLN ? Czy lepiej brac teraz cos zeby tylko zmiescic wszystko a przy wyborze LC pomyslec nad nowa buda z wiekszym budzetem? (i zadac podobne pytanie za miesiac czy dwa) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Odpowiedni temat masz tutaj: http://forum.purepc.pl/kupic-chlodzenie-wo...Wc-t257353.html Przy takim sprzęcie to minimum chłodnica 4x120 a więc jakiś Tower z dużą piwnicą, np. http://www.cooling.pl/lian-li-pcv2000b-plu...ukt,550774.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Polecam zajrzeć na stronkę Mountain Mods :D P.S. Sorka bo nie dojrzałem budżetu - stanowczo za dużo kosztują. Edytowane 15 Września 2009 przez Siloss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 A może Stacker od forumowicza?? http://forum.purepc.pl/Sprzedam-f19/Obudow...er-t307288.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Szybkie pytanie, na dniach (alleluja! w koncu!) smigam po nowy sprzet (R2E, 920) chcialbym to zwodowac w niedalekiej przyszlosci, zostala mi jednak jeszcze do wyboru obudowa... Jaka obudowe byscie polecili pod LC do 450 PLN ? Czy lepiej brac teraz cos zeby tylko zmiescic wszystko a przy wyborze LC pomyslec nad nowa buda z wiekszym budzetem? (i zadac podobne pytanie za miesiac czy dwa) Sorko ze Ci nie odpisalem na pw, wiec odpisze tutaj. Propozycja ktora przedstawil CI Borys jest w sumie najlepsza, gdyz nie ma fajnej budy w tej cenie - w sklepie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 O, widze że warto przeglądać tą forumową giełde :) Sprawdzam dokładnie jak ona wygląda, ale coś czuje że się zaraz zdecyduje i machne :) Malik spoko, ja nie chciałem poprostu zakładać niepotrzebnie tematu... a przyznaje się że chce brać Rampage 2 zamiast p6t6 bo spodobał mi się Twój projekt zwodowania tej płyty.. ;) Dzięki raz jeszcze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Stacker to niezła opcja. Ewentulanie Sharkoon Reble 12. Duża i LC też pomieści. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Kupił. Podziękował za rady! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...