Skocz do zawartości
Fidelis

Wybieramy Bude..

Rekomendowane odpowiedzi

Szybkie pytanie, na dniach (alleluja! w koncu!) smigam po nowy sprzet (R2E, 920) chcialbym to zwodowac w niedalekiej przyszlosci, zostala mi jednak jeszcze do wyboru obudowa...

Jaka obudowe byscie polecili pod LC do 450 PLN ?

Czy lepiej brac teraz cos zeby tylko zmiescic wszystko a przy wyborze LC pomyslec nad nowa buda z wiekszym budzetem? (i zadac podobne pytanie za miesiac czy dwa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedni temat masz tutaj: http://forum.purepc.pl/kupic-chlodzenie-wo...Wc-t257353.html

Przy takim sprzęcie to minimum chłodnica 4x120 a więc jakiś Tower z dużą piwnicą, np. http://www.cooling.pl/lian-li-pcv2000b-plu...ukt,550774.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybkie pytanie, na dniach (alleluja! w koncu!) smigam po nowy sprzet (R2E, 920) chcialbym to zwodowac w niedalekiej przyszlosci, zostala mi jednak jeszcze do wyboru obudowa...

Jaka obudowe byscie polecili pod LC do 450 PLN ?

Czy lepiej brac teraz cos zeby tylko zmiescic wszystko a przy wyborze LC pomyslec nad nowa buda z wiekszym budzetem? (i zadac podobne pytanie za miesiac czy dwa)

Sorko ze Ci nie odpisalem na pw, wiec odpisze tutaj. Propozycja ktora przedstawil CI Borys jest w sumie najlepsza, gdyz nie ma fajnej budy w tej cenie - w sklepie :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, widze że warto przeglądać tą forumową giełde :) Sprawdzam dokładnie jak ona wygląda, ale coś czuje że się zaraz zdecyduje i machne :)

Malik spoko, ja nie chciałem poprostu zakładać niepotrzebnie tematu... a przyznaje się że chce brać Rampage 2 zamiast p6t6 bo spodobał mi się Twój projekt zwodowania tej płyty.. ;)

Dzięki raz jeszcze!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi