dymy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) nie wiem czy to ja słabo szukam czy może faktycznie brak echa na naszym forum? rzadziej teraz zaglądam.. http://www.egielda.com.pl/?str=news&id=4768 nie zamierzam gdybać skąd takie decyzje bo szanuję czyjąś prywatność ale chciałem tylko podziękować. zanim trafiłem na e-giełdę, przyszło mi tu z wami czasem zamienić kilka zdań więc może patrzę na to troszkę inaczej. w każdym razie to był naprawdę kawał dobrej roboty panowie i szkoda, że to już koniec. zawsze chętnie czytam e-giełdę i wracam do waszych recenzji. mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja poczytać wasze teksty bo tak jak niezapomniany ChrisG, dzięki nim zawsze będziecie z nami :) pzdr Edytowane 15 Września 2009 przez dymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Focus był chyba jedną z głównych osób które budowały 'wizerunek' E-giełdy. Szkoda że odchodzi. Wg mnie publikował on chyba najlepsze testy VGA na polskiej scenie hardware. Szkoda że się tak dzieje, najpierw sprzedaż E-Giełdy, teraz odejście 2 podstawowych filarów... Zobaczymy czym zastąpią tą pustkę w Tygodniku Komputerowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Tak, poprzeczka mistrzowska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Boję się pomyśleć co teraz będzie umieszczane w recenzjach GPU na innych serwisach w PL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Focus nie pisał recek na wszystkich innych serwisach w PL ; ). Mam nadzieję, że przeczytamy jeszcze jego artykuły, ale mam równie wielką nadzieję, że równie profesjonalne testy GPU będzie robił Opson. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Focus nie pisał recek na wszystkich innych serwisach w PL ; ). Mam nadzieję, że przeczytamy jeszcze jego artykuły, ale mam równie wielką nadzieję, że równie profesjonalne testy GPU będzie robił Opson.Może i nie pisał, ale zawsze wytykał błędy i nie używał wazeliny. A teraz droga wolna. Można pisać kompletne bzdury, i tak nikt w Polsce tego nie zweryfikuję :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioy Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Eee Focus nie umarł przecież, tylko wziął rozwód z TK, osobiście wierzę że będzie dalej wytykał błędy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 Dokładnie, zresztą forumowicze purepc czy egiełdy też swoje zobaczą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2009 No tak, racja focus i DaRoN świetnie pisali. Ciekawe co było przyczyną odejścia? Może sami zainteresowani się wypowiedzą? focus - będzie stała współpraca z PPC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1928 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Egiełda się zamknęła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Egiełda się zamknęła.I co - tak na raz "wsysnelo" ta cala mase wiedzy, testow, porownan, forum :?: Czy to gdzies jest albo czy bedzie dostepne chocby tylko do odczytu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Egiełda się zamknęła. OOoookutwa :angry: I co - tak na raz "wsysnelo" ta cala mase wiedzy, testow, porownan, forum :?: Czy to gdzies jest albo czy bedzie dostepne chocby tylko do odczytu :?: http://web.archive.org/web/*/http://www.egielda.com.pl Ale później kombinować już trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek1928 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 I co - tak na raz "wsysnelo" ta cala mase wiedzy, testow, porownan, forum :?: Czy to gdzies jest albo czy bedzie dostepne chocby tylko do odczytu :?: Nowy właściciel szykuje coś takiego jak PCTimes. Silnik ten sam, który jest używany w jego dwóch pozostałych portalach, czyli CDRLab.pl i GPSLab.pl. Jednym słowem e-giełda umarła. Posypał się skład, posypał się adres, zmienił się silnik. Koniec. PCTimes raczej nie doczeka się liftingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 O cholerka a wczoraj jeszcze wchodziłem i działała strona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Egiełda się zamknęła.Skąd info? Bo strona nadal działa i pojawiło się dziś kilka newsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Zamknęli ~2h temu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) http://www.egielda.com.pl/index.php Tak działa bez żadnego problemu. Edytowane 2 Listopada 2009 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Forum : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Dlaczego mnie działa wszystko wobec tego? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Pamięć cache przeglądarki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Dlaczego mnie działa wszystko wobec tego? :DMoze przegladarka pamieta :| Faktem jest to, ze stracilismy baze dobrych recek :| Heh, szkoda, ze nie zgralem sobie testow cepow i grafik bo teraz trzeba korzystac z zachodnich. Edytowane 2 Listopada 2009 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Najbardziej zal mega porownania prockow i testow kart graficznych :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 U mnie jeszcze bangla wszystko... ale kto by sie tym przejmowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 WTF? Przeładowałem cache i wciąż działa... Na forum pojawił się nowy post, shoutbox wciąż funkcjonuje... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosa64 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 No ja nic nie widzę, pusto, nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Omg... to ja nie wiem, może żyję w matriksie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Po prostu masz jakiś stary internet Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) U mnie jeszcze bangla wszystko... ale kto by sie tym przejmowal ;)Mozna by pomyśleć że to klasyczny przypadek rozgałęzienia czasu :) (gdyby nie to że strona może być dostępna w jednej części sieci a w innej nie) Edytowane 2 Listopada 2009 przez dwaIP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 http://www.egielda.com.pl/index.php Bangla u każdego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Ja p... wlazłem z innego kompa na forum i maina i faktycznie umarło! :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...