Skocz do zawartości
Armin1

Czy Warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Na wstępie witam wszystkich tu zgromadzonych :)

Od pewnego czasu rozglądam się za ciekawą ofertą laptopa opartego na procesorze Core 2 Duo z serii i7 i przeglądając google natknąłem się na stronę aukcyjna http://licyto.pl z lapkiem Della studio 1737 i teraz pytanie czy grał ktoś już tam i udało mu się cokolwiek wygrać? Czy to nie jest nic fikcyjnego i wygrany przedmiot rzeczywiście wysyłają? Czy też nie, bo troszkę się naczytałem o tych wszystkich stronach aukcyjnych, a widziałem że poprzednie notebooki wygrywali ludzie w niskich przedziałach 5-50zl + ew. koszty podbić (u nich jakieś czasówki są)??

Czekam za szybką odpowiedzią z góry dziękuje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To jest lipa. Równie dobrze można brać w jakimś konkursie audiotele etc. - wysyłasz SMSa za ileś tam zł i niby wygrywasz - a potem ktoś mówi - mam samochód, za którego zapłaciłem 5zł + VAT. Nie ma nic za darmo - ludzie utopili w tym więcej kasy, niż te lapki są warte.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i rozpocząłem pozytywną przygodę z LICYTO rejestrując się i otrzymując 5 minut na starcie tak jak obiecują to na stronie głównej. Na pierwszy ogień poszła aukcja dla początkujących o 60 minut i WYGRAŁEM!! (KLIK! straciłem tylko 4 minutki) :D Fajnie, że po wpłaceniu tych 34 groszy dodano mi z miejsca wygrany czas. Dokupiłem jeszcze 60 minut i powalczyłem o MP4... I TERAZ BĘDZIE MIAŁO CO GRAĆ DLA MOICH USZÓW :D (KLIK! zaledwie 22 minut). Jednak nie chwale dnia przed nocą, ciekawe w jakim terminie dostarczą przedmiot do drzwi, po galerii widzę, że wysyłają wygrane - ciekawe jak w praktyce??

Podsumowując, emocje jeszcze trzymają i opłacało się zaryzykować, ponieważ w ciągu 3 godzin wydałem niecałe 60zł, a jestem już do przodu prawie 500zł z pozostałą sumką minut! :D

Kto nie ryzykuje ten nic nie ma :] Nadchodzi żelazko, kobita się ucieszy :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może ja łopatologicznie wyjaśnię : Użytkownik Armin1 został zarejestrowany 17 września (dziś jest 22). Jedyne wypowiedzi są póki co w tym temacie. Zaczął od pytania o serwis licytacyjny i uzyskał odpowiedź od użytkownika _OskaR który to ma całkiem ładną historię i wypowiadał się w wielu tematach. Odpowiedź była prosta, konkretna i negatywna. Następny post Armin1 był hurraoptymistyczny względem serwisu licytacyjnego i napisany...nietypowym językiem ("I TERAZ BĘDZIE MIAŁO CO GRAĆ DLA MOICH USZÓW") żywcem wyjętym z folderu reklamowego. Po przeczytaniu kilku artykułów o takich serwisach mam wyrobioną jasną opinię : raz na jakiś czas można coś trafić, ale zdecydowana większość użytkowników po prostu traci i już (ktos musi zapłacić, aby taniej mógł mieć ktoś :) ). Z dotychczasowych postów użytkownika Armin1 wręcz tchnie taką marketingową papką i chęcią przekonania ludzi że powinni skorzystać i dlatego też uważam, że robi reklamę.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam kolego, gdybym miał robić kryptoreklamę napisałbym to zupełnie inaczej, bo zbyt tutaj prostego języka. Nie używam żadnych katalogów reklamowych, może jakiś ukryty talent mam :) Zakończmy ten temat i w dalszym ciągu czekam na odpowiedź czy komuś nie nadesłano wygranej, bo się robi mały offtopic :/

PS. Nie lubię jednoznaczych wypowiedzi, gdy ktoś coś opisuje nie sprawdzając tego.

Edytowane przez Armin1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi