nuclear Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Witam mam problem. Zrobilem formata i wszystkie gry które wczesniej chodziły teraz się tną i nie da się grac. Temperatura w porządku stery od dzwieku i grafy zainstalowalem. F1 challenge się tnie. SBK 08 zacina się po paru minutach gry i musze resetowac. Nie wiem czy to wina plyty glownej bo nie moge znalezc sterow(plyt nie posiadam :P ) moj komp: procesor: AMD Athlon 64 2200MHz 3200+ płyta główna MSI K8N NEO(MS-7030) 1GB RAMu grafa : Geforce 6800 GS/XT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Witam mam problem. Zrobilem formata i wszystkie gry które wczesniej chodziły teraz się tną i nie da się grac. Temperatura w porządku stery od dzwieku i grafy zainstalowalem. F1 challenge się tnie. SBK 08 zacina się po paru minutach gry i musze resetowac. Nie wiem czy to wina plyty glownej bo nie moge znalezc sterow(plyt nie posiadam :P ) moj komp: procesor: AMD Athlon 64 2200MHz 3200+ płyta główna MSI K8N NEO(MS-7030) 1GB RAMu grafa : Geforce 6800 GS/XT.Czyli nie zainstalowałeś sterów do chipsetu płyty głównej ? To chyba już wiesz w czym problem. Poszukaj na necie na stronie producenta - pewnie są tam paczki z potrzebnym oprogramowaniem do płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuclear Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Moglby ktos zarzucic linka? bo nie moge znalezc :D a w tygodniu nie mam czasu na kompie siedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Google? Strona MSI? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 Wybierz swój model z listy: http://www.msi-polska.pl/index.php?func=se...eywords=MS-7030 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuclear Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...