pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jak bedziesz kupowal Asusa P4S533 to zwroc uwage bo sa 2 wersje!!! Z LAN i bez. Ja swoja kupilem w Gralu i tak mialem fart bo okazalo sie ze dostali tylko 15 sztuk!!! 15 sztuk z lanem czy bez? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Ja mam bez, ale moga miec tez z LAN . Spytaj sie o wersje!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 ok, najwyzej zajrze tez do esc.pl to niedaleko grala a ceny maja podobne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Jak bedziesz kupowal Asusa P4S533 to zwroc uwage bo sa 2 wersje!!! Z LAN i bez. Ja swoja kupilem w Gralu i tak mialem fart bo okazalo sie ze dostali tylko 15 sztuk!!! A to ty :P kumpel z Grala mi mówil ze jakis maniak z kielc zamówił płyte :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Spox, widze ze Polska to mały kraj!!! pozdrow kumpla :) Plytka simga jak sie nalezy, co do OC to niepowiedzialem jeszcze wszstkiego, bo musze dorwac jakies lepsze chlodzenie na proca bo przy 2,4 wywala na BOX. Jak skoncze moda obudowy to wrzuce zdjecia :twisted: Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Bardzo dobry wybor !!! Asus P4s533 + DDR (dobre) to obecnie najlepsza płyta pod P4 i DDR niesamowita przepustowosc pamieci!!! Jedyny minus to FSB do 166 ale mysle ze poprawia to w kolejnych biosach. Moze 645DX od 845E lepiej radzi sobie z pamieciami ale tylko dlatego ze obsluguje DDR333 a 845E tego nie ma za to 845G to ma i juz pamieciowo jest porownywalne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velocity Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 SIS 645DX obsloguje DDR400 ale nieoficjalnie, :D tak ze mozesz standardowo ustawic w Biosie pamieci na DDR400 a PCI na 33. Mysle ze to rozwiewa watpliwosci co do obsługi pamieci przez ten chipset. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...