hzAAAA Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Szukam, jakiegos w miare ogarnietego po niskiej cenie lapa. Nigdy nie mialem laptopa, wiec pytam... jaki mozecie polecic z super tanich. a z 2 strony jaki jest DOBRY laptop? jaka cena 3tys? LAp ma byc do ogolnego uzytku, gry typu call of duty 4 zeby smigalo chodzby na low detalach :D poprosze o jakiekolwiek propozycje bo nie mam zielonego pojecia co kupic.. z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gglon Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 (edytowane) Asus K50IN-SX182 1918zł - najtańszy do w miarę porządny laptop do ogólnego użytku i gier na low. Call of duty 4 na low - 80, medium - 27 fps. geforce 102m benchamarks - http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForc...2M.16313.0.html Edytowane 29 Września 2009 przez gglon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 To najtańszy, czy do 3k? Jak do 3k, to Dell Studio 1555, IBM Lenovo Y550, MSI EX625. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Ja Tobie poradze za czym sie lepiej nie rozgladac :wink: Dell Vostro,gorszej plastykowej tandenty nie mialem. Do 3k to rozgladaj sie za Asusami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ktoś zadal pytanie czy najtańszy czy do 3k. i taki i taki :), chce miec jakies rozeznanie. Bo nie wiem czy lepiej kupic cos taniego za 2k czy cos fajnego gdzie nawet mozna popykac w gierki do 3k? Moze lepiej kupic raz a porzadnie :)? wiec .... do 3k lepiej , ale jest problem z kaskaaaaaaaaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Ja mam Dell S1555. W starsze gry spokojnie można grać. W nowsze to już zależy. Ostatnio pykałem na nim w Bioshock. Na 1024x600 można grać bez cięcia detali (DX10/High), chociaż czasami zwolni jak się dzieje dużo. W sumie i tak pozytywne zaskoczenie. Do 3k to chyba najlepsze to MSI EX625. Grafika prawie dwa razy mocniejsza niż u mnie. Z tym że najlepiej żeby procek był trochę lepszy niż popularne T4200. Zazwyczaj wystarcza, ale taki silniczek UE3 mocno go obciąża (Bioshock, Mass Effect itp) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hzAAAA Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Lenovo IdeaPad Y530 ? za 2600 na all juz widzialem do kupienia.. opinie na jakims forum czytalem i byly raczej pozytywne, poleci ktos to cudo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gglon Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 y530 to oczywiście świetny wybór. Wydajnościowo podobny do dell 1555, z solidniejszą obudową i cięższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...