nnn2007 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Czy Samsung 250GB SP2504C jest głośny? Ja posiadam dwa takie dyski z różnych partii produkcyjnych i stwierdzam, że słychać średnio głośne w nich chrobotanie, a na Allegro czytam, że te dyski są ponoć ciche... Jakie są wasze odczucia? (pytanie do posiadaczy owych twardzieli) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 zapewne standard u samsunga ;) ciche wirowanie talerzy i cichy odczyt ale duże wibracje przenoszone na obudowę. Pod tym względem seria 166GB i 250GB/talerz była dokładnie taka sama. odkręć dyski, połóż na gąbce na dole obudowy - inny dysk. Dyski są chłodne więc nic im nie grozi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Trzymając w ręku włączony dysk z operacjami odczytu lub zapisu słychać takie chrobotanie nawet całkiem głośne. Nie wiem jakim cudem ludzie piszą że te dyski są niesłyszalne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Mam takiego i w porównaniu z HD502HI (F2EG) jest głośny jak odrzutowiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnn2007 Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 hehe no dokładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...