ryra Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Witam, jestem posiadaczem laptopa Acer 3690, ostatniego czasu wylałem na niego pepsi (nie wiem moze ta informacja bedzie przydatna) o dziwo działa jak działał prócz klejących sie klawiszy oczywiscie ;). Ostatnio jak sluchalem muzyki, nie wiem jakim sposobem zabrakło w lapku dzwięku. Wszystkie mozliwe konfiguracje typu "gloscność głowna" "wyciszenie" itp sprawdzałem, okazało się że mam problem ze sterownikiem -> High Definition Auido. Sterowniki które sciągałem pod swój system ze strony producenta nie pomagają. Prosze o pomoc :) Z góry dziękuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 O HDA już wiele razy pisano. Jeśli dźwięk działał i nagle przestał, to albo problem z panelem wykrywania głośników, albo uszkodzenie mostka południowego (odpowiedzialnego za dźwięk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...