Powerslave Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 Jakis czas temu zmianialem troche w partycjach na Viscie przy pomocy Paragon Partition Managera 10. Wymagal restartu zeby dokoanc zmian i od tego czasu przy kazdym bootowaniu mam taki jak ponizej na zdjeciu boot manager i w zaden sposob nie moge sie go pozbyc. Najdziwniejsze jest to ze nie zniknal po formacie i reinstalacji systemu. Ma ktos jakis pomysl jak sie go pozbyc? Dodam ze zadnego Linuxa nie mam i nie mialem zainstalowanego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2009 bootsect.exe z płyty visty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Jakies szczegoly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 (edytowane) A mój błąd, nie to polecenie. Bootrec.exe z Recovery z płyty. Edytowane 7 Października 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Ok tylko pytanie... czemu mam robic boot recovery z plyty z Visty skoro to boot menu przetrwalo nawet format i nowa instalacje systemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 Bo format nigdy nie wpływał na MBR, instalacja tez nie zawsze to robi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 9 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2009 Dziala, dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...