PhoboS Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Witam ! Sorry ze zakladam nowy temacik, ale jakos nie moge nigdzie pomocy znalezc... Jutro zamierzam wybrac sie na WGK i zakupic wyzej wymienione rzeczy czyli - DVD Toshiba 16/48 (SD-M1712) tutaj problemu nie ma podejrzewam, czytalem poprzednie topici, wyszlo na to ze dobry sprzecik... kupic oem czy box ? - ram do epoxa wyzej wymienionego... mam 256mb pc2100 elixira i tutaj pytanie najwazniejsze... co do tego dokupic ? Moja plytka nie obsluguje pc2700 wiec odpadaja twinmosy nowe itp. Slyszalem ze kingstony zadzialaja na 99% ( bo glownie chodzi mi o to czy to bedzie razem dawac 512 czy nie bardzo :P ) Co radzicie ? :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 mam dvd toshiba i łodlot, bierz oem'a :] ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ^_^ no wiec pytanie co do DVD juz nie wazne... teraz ramik panowie ramik ! co mam brac zeby dzialalo ! kingi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ^_^ no wiec pytanie co do DVD juz nie wazne... teraz ramik panowie ramik ! co mam brac zeby dzialalo ! kingi ? ramki mozesz nawet kupic 466:) ,kazde pamieci DDR beda bez problemu chodzily na twojej plycie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ke ? nie wkrecasz ? :P Po prostu nie wiem, kompa kupilem ponad rok temu, wtedy wiedzialem wszystko a teraz nie jestem na czasie... moge kupic 333mhz ? w dokumentacji plyty pisze wyraznie: PC1600 & PC2100... Przejdzie na gieldzie numer z wymiana za doplata ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Pamieci to pamieci.Spokojnie pojda Ci zarowno DDR333,DDR400,DDR433 itd.Jesli chodzi o wymiane to powinno sie udac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ej to suuuuuper :D BTW... wiem topici juz byly, ale w takim razie jakie kupic 512 PC2700 ? Twinmosy ? CL2 ofcoz :P EDIT - dobra reed nie pien sie, sam poszukam :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Dobra, podjalem decyzje - pojade z kostka, poszukam, moze gdzies kupie za doplata 2xtwinmosy 256/333 albo 512/333. Jak nie to wezme kinga jakiegos PC2100 i tyle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jak jestes z wawy to moge ci sprzedac moje Elixiry w cenie...mniejszej niz gieldowe,jak widac chodza na epoxie na max timingach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ej to suuuuuper :D BTW... wiem topici juz byly, ale w takim razie jakie kupic 512 PC2700 ? Twinmosy ? CL2 ofcoz :P EDIT - dobra reed nie pien sie, sam poszukam :P :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 reed ja bym byl zadowolony - widac twoje nauki dzialaja na userow :D BTW - kupilem :D Toshiba wymiata, max cicha super po prostu :D A ramiki, nonejmy jakies ale CL2 ida, komp chodzi jakby zlapal drugi oddech :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...