Gość Pussik Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) Witam, pragnę mieć 8GB pamięci RAM w komputerze w 4 modulach. Niestety, gdy tyle wsadzam do kompa, nie działa mi internet. :| Mam windows XP x64 SP1. Sprawdzałem to na różnych zestawach pamięci (2x2 Apogee + 2x2 Team group, oraz 4x2 OCZ Reaper). Mam płytę głowną ASUS P5Q PRO. Z trzema koścmi 3x2GB śmiga net. Jak dorzuce czwartą to się robi tak: Edytowane 16 Października 2009 przez Pussik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Podnies napiecie na NB ewentualnie SB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Miałem identyczny przypadek tyle ze w laptopie. Dołozenie 2 kosci powodowało ze nie działało WIFI !! karta była wykrywana wszystko cacy tyle ze nie widziała sieci... Ciekawy przypadek.. Widziałem numery w stylu jak ram powodował to ze kontroler IDE przestawał działac ( w koncu Lan tez siedzi na SB ... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Problem rozwiązany. Zainstalowałem najnowsze drivery od układu LAN na płycie głownej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...