Hesos Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Witam, Właśnie, co sądzicie o portrecie własnym (foto) na ścianie, np. własny, o dużym rozmiarze? Czy to nie jest "tandeta"?? Widzieliście u kogoś?? Może pytanie i problem z d....py, ale ważne dla mnie :D Peace!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 (edytowane) Ja wiem jedno - jakbym miał taki portret jak on to by już dawno wisiał na ścianie :). Edytowane 24 Października 2009 przez skinny500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Nieee no taki piękny to ja nie jestem B-) Ja to chce taki skromniutki wspólny z żoną nic więcej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Wspólny z żoną a "autoportret" to co innego :) Jak bym zobaczył u Ciebie w domu "wspólny z żoną" to bym pewne powiedział ze fajny pomysł, ale jak bym zobaczył Ciebie samego wiszacego na ścianie to bym pewnie pomyslał "ale narcyz..." :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Witam, Właśnie, co sądzicie o portrecie własnym (foto) na ścianie, np. własny, o dużym rozmiarze? Czy to nie jest "tandeta"?? Widzieliście u kogoś?? Może pytanie i problem z d....py, ale ważne dla mnie :D Peace!! Jeśli jest dobrze wykonany, to nie jest tandeta. ;] Wszystko zależy od wykonania... Mi się widzi B+W. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 Nooo tylko B&W, nawet ścianę już przygotowałem w odpowiednim kolorze i odcieniu do tego :rolleyes: A jeśli chodzi o samo zdjęcie to to cuś takiego: ( nie jest to jakieś super piękne czy mega ekstra, ale ja i żona jesteśmy mocno poj.....bani i tak mamy i.... i nam się podoba B-) ) foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Nooo tylko B&W, nawet ścianę już przygotowałem w odpowiednim kolorze i odcieniu do tego :rolleyes: A jeśli chodzi o samo zdjęcie to to cuś takiego: ( nie jest to jakieś super piękne czy mega ekstra, ale ja i żona jesteśmy mocno poj.....bani i tak mamy i.... i nam się podoba B-) ) foto Ja bym to zrobił w jakimś studio. ;) Naprawdę koszt będzie niewielki a będzie dużo lepiej się prezentowało na ścianie. ;) Ale każdy ma inny gust... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Ale tu chodzi o zdjecie namalowane na scianie? Jesli tak to jaki format owego malowidła? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Nie, to chyba chodzi o zdjęcie bw w odpowiednim rozmiarze. Swoją drogą mam coś podobnego w sypialni, bw i rozmiar 120x80. W sumie wziąłem plakat, żeby potem wrzucić w ramę, ale jakbym teraz brał to wziąłbym canvas :wink: pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Albo zdjęcie albo drukowane na materiale, i potem naciągane na jakąś ramę coby było jak obraz. Ktoś z audiostereo zrobił w ten sposób pochłaniacze dźwięku z wizerunkiem swojego synka. Na zewnątrz dość mocno przepuszczalne nadrukowane płótno naciągnięte na drewnianą ramę, a w środku odpowiedni dźwiękopochłaniacz. Wyszło i ładnie i pożytecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Czy to nie jest "tandeta"?? Widzieliście u kogoś??Pytanie dla kogo jest ten portret? Dla Ciebie czy dla Znajomych? Jak dla Ciebie to powyższe pytanie jest bez sensu. Jak dla Znajomych to ich zapytaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Myślę, że własny portret na ścianie to domyślnie na mojej a nie na czyjejś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Myślę, że własny portret na ścianie to domyślnie na mojej a nie na czyjejś.Pytanie było ironiczne. Jak chce mieć portret to sobie wieszam, a nie pytam co inni o tym myślą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Heh, po prostu myślałem, że montowanie własnej gęby na ścianie to przejaw narcyzmu, kiczu i nie wiadomo czego jeszcze. Nie jestem jakimś wybitnym fotografem, ale portret żony w pokoju wisi i jest całkiem przyjemny. A tutaj jest moja gęba i nie chciałbym by było to odbierane jak fota z naszej klasy "o jaki jestem piękny - pstryk" Ale wszystkie wątpliwości już zniknęły, ponieważ fotka już jest o wymiarach 80x60 i jest spoko. Nie ma "efektu naszej klasy" Jest to czego oczekiwałem - wisi w przedpokoju (dość duży) i wita gości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 A tutaj jest moja gęba i nie chciałbym by było to odbierane jak fota z naszej klasy "o jaki jestem piękny - pstryk" No ale wlasnie o to chodzi Pigmejowi - wieszasz dla siebie, czy dla innych? Innymi slowy: czy ma on zaspokoic Twoje potrzeby estetyczne, czy byc proba "zrobienia dobrze" gosciom? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Nie wiem jaką osobą trzeba być, żeby dawać komuś swoją gębę do powieszenia - masakra :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...