Quix Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Co to za polsko-angielska wersja ? Wrzucony jest mod spolszczający, do znalezienia na forum oficjalnej strony gry. Jest to dodatek fanowski, prawie wszystko jest spolszczone ale jako że nie ma oficjalnej polskiej wersji (i raczej nie będzie) to i tak najlepsze rozwiązanie umilające grę. Zbieranie 86 poziomu fame tez musiało być strasznie mozolne .... dziwne, u mnie w oryginalnej wersji fame zatrzymał się na 55lvl <_< śmierdzi mi tu wstrętnym cheatem tak samo jak ta giwera. Możliwe jest dobicie poziomu Fame do 200 i doświadczenia do 999, wystarczy wgrać mod z forum Runicgames. W wiosce jest babka sprzedająca mapy do innych lokacji, o nazwie "20-???" (lub lokacja Epic Boss z modu o tej samej nazwie). Po wejściu w portal przenosimy się do lokacji gdzie potworki są na poziomie o jeden niższym od naszej postaci, jest extremalnie trudno ale można expić do bólu. Nie uważam tego za cheatowanie. A co do strzelby to zwyczajnie trafiła mi się złota w hazardzie, bazowo 1250obrażeń, uznałem że warto ją podkręcić u Magika. Ulepszałem do osiągnięcia pewnego poziomu ryzyka, po którym już można zbyt łatwo stracić wszystkie własności magiczne. Potem ulepszałem w kapliczkach w których szansa na sukces jest o wiele większa niż w wiosce. Dobiłem do ok. 4000obrażeń. Kolejny krok to przejście postacią na emeryturę i zostawienie kolejnej tej właśnie strzelby. Wtedy następuje znaczące ulepszenie jej wszystkich cech (bez dodawania nowych, często zbędnych) i obniżenie wymagań. Zrobiłem tak kilka razy i miałem pukawkę zadającą 5000obrażeń. Miałem, bo po zainstalowaniu jakiegoś moda na powiększanie gemów chyba, nie pamiętam, giwera mi znikła !!! Możliwe że dlatego, bo miałem w nią wbite dwa klejnoty, nie wiem, w każdym bądź razie przepadła... Ogólnie gra jest zbyt łatwa żeby kombinować z cheatowaniem, Diablo tłukłem chyba z pół godziny zarówno w cz. I jak i II, to jednak było jakieś wyzwanie a tutaj 20s i po krzyku. Brakuje jeszcze przynajmniej z 2 poziomów trudności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Sam miałem strzelby po 3k obrażen i nie uważam tego za cheatowanie, doszedłem do tego w podobny sposób jak kolega. BTW: ktoś gra w to jeszcze? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Ja nie odpalałem z tydzień z braku czasu ale w weekend może nadrobię :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) ja tez, wprawdzie mialem pare dni urlopu dla GTA4, ale wczoraj znow przysiadlem... :razz: BTW. ktos wie jak wylaczyc permanentny ALT? mam non stop wlaczone nazwy - tak jakbym caly czas mam nacisniety ALT? widocznie cos nacisnalem, ale co? Edytowane 26 Stycznia 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quix Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 BTW. ktos wie jak wylaczyc permanentny ALT? mam non stop wlaczone nazwy - tak jakbym caly czas mam nacisniety ALT? widocznie cos nacisnalem, ale co? Wystarczy wcisnąć jeszcze raz obrazek lupki z paska menu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Słuchajcie za pierwszym miałem mały problem, ponieważ nie mogłem znaleźć Brinka... zaczynam od nowa coś się znalazło i tak z ciekawości bo nie wiem gdzie szukać tego "dodatkowego sładnika" coś takiego bo nie mogę znaleźć, misja od Maga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Otwórz questy i przeczytaj, będzie pisać na którym lvl jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gram dopiero od wczoraj i zastanawiam się kim grać jeszcze bo narazie Destroyerem gram ale coś nudny on jest... gra ktoś może tym co strzelby może itd. ? Dobry ma DMG? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Masz przeogromny wybór spośród trzech dostępnych postaci, nie możesz zagrać każdą po kolei i wybrać tę, która najbardziej Ci będzie pasować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 No tak ale zanim się zapoznac z postacią która najbardziej odpowiada to nie ma sensu raczej 3 razy kawałek gry przechodzić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Raczej jest sens bo pytając 3 osoby dostaniesz 3 różne odpowiedzi. Tak czy siak będziesz musiał wszystkimi zagrać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quix Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Gram dopiero od wczoraj i zastanawiam się kim grać jeszcze bo narazie Destroyerem gram ale coś nudny on jest... gra ktoś może tym co strzelby może itd. ? Dobry ma DMG? Ściągnij sobie mod "EpicBossMaps", znajdziesz na forum runicgames w dziale Mods. W pół godziny nabijesz sobie 30sty poziom i zobaczysz kim Ci się najprzyjemniej gra. Obowiązkowo też mod "LvlandSkillModV2" znoszący ograniczenie w rozwoju postaci i "TorchlightPL" aby mieć prawie polską wersję. Instalujesz mody po prostu kopiując rozpakowane katalogi do folderu : C:\Documents and Settings\Nazwa użytkownika\Dane aplikacji\runic games\torchlight\mods\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 lub sciagnij Torchleech - wszystkie mody w jednym miejscu, sciagasz co chcesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 (edytowane) Oo spolszczenie do Torchligh fajnie :) Jak wrócę do domu to wszystko przetestuję :) Jak używać tych programów ? :S wrzuciłem tam gdzie chciałeś i nie dizałają ;s Edytowane 28 Stycznia 2010 przez zajcev99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Czy maksymalny poziom umiejetnosci to 10? czy da sie go jakos zwiekszyc? (bo w opisie jest 'next lvl 11' mimo 10/10) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quix Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Czy maksymalny poziom umiejetnosci to 10? czy da sie go jakos zwiekszyc? (bo w opisie jest 'next lvl 11' mimo 10/10) A potrafisz czytać ? Jeśli tak to wystarczy przewinąć stronę odrobinę do góry i jest wspomniane o modzie znoszącym ograniczenie poziomów, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 (edytowane) A potrafisz czytać ? Jeśli tak to wystarczy przewinąć stronę odrobinę do góry i jest wspomniane o modzie znoszącym ograniczenie poziomów,A ty potrafisz? Nie pytalem sie o mod, raczej o to czy 'legalnie' mozna jakos je podwyzszyc.... Edytowane 30 Stycznia 2010 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zajcewik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Mody są legalne, więc można... a normalnie grzebiąc w plikach nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Mody są legalne, więc można... a normalnie grzebiąc w plikach nie.wiem, ale co to za frajda, jechac we wszystkie staty na maksa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quix Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 wiem, ale co to za frajda, jechac we wszystkie staty na maksa... A co to za frajda przechodzić kolejne poziomy, kiedy doświadczenie stoi od dawna w miejscu i postać się nie rozwija. Mnie osobiście niezmiernie cieszy nie fakt, że coraz więcej gier ma strukturę otwartą i że łatwo społeczność graczy może tworzyć poziomy, postacie, bronie itd. itd. To powoduje, że gra "żyje" 5x dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 (edytowane) Coś dziwnego zrobiło mi się z petem. Stoi w miejscu i nic nie robi. Próbuje przełączać rożne postawy zwierzaka ale nic się nie dzieje. Miał ktoś taki problem? edit: Po restarcie zwierzak dziala normalnie. Edytowane 16 Marca 2011 przez Michaelius Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...