ernik Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 zdazylo mi sie to 2 raz, w czasie gry komp zaczal sie freezowac, takie jakby cosekundowe krotkie freezy, mozna bylo nadal grac lub wyjsc z windy i normalnie dzialac, ale ciagle byly te cosekundowe freezy... na krotka chwilke... co dziwne, po wyjsciu z gry, nadal freezowal, zerknalem na procesy - zaden nie zajmowal procesora - Proces bezczynnosci - 99% - ale juz w historii uzycia CPU - bylo ciagle zuzycie na rdzeniu 1 - 22-23% po restarcie system chodzi normalnie - WTF?? ktos sie z czyms takim spotkal? System to WINXP HE SP3... konfig w sigu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Standard: 1. Temperatury procka, grafiki, mostka północnego (program + na dotyk). 2. Sprawdzenie pamięci przy pomocy Gold Memory. 3. Napięcia - najlepiej miernik pod wtyczkę molex. 4. Test dysku w programie HDTune, zakładka Error Scan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 (edytowane) 1. Temperaturki w porzadku... 2. Programy testujace (pamiec, proc, grafa, dysk) - 0 bledow. 3. brak miernika... 4. j.w pkt 2 natomiast zauwazylem cos dziwnego, jak zostawie pamiec usb w slocie (nie kazda, tylko pewien konkretny egz. 4gb) - to po jakims czasie zaczyna sie zacinanie - tak jakby USB lub pamiec miala problem z odcinaniem 'zaplonu' / napiecia do tej pamieci... bez pamieci w USB juz tydzien katuje kompa i nic sie takiego nie zdarzylo... Edytowane 7 Listopada 2009 przez ernik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja miałem to samo.Jak miałem włożoną pamięć to komp mi się ścinał, dopiero po zrobieniu formata wszystko chodzi dobrze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Wyłącz oszczędzanie energii dla portów USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 na 100% to wina USB - dzisiaj po podlaczeniu zewnetrznego HDD 3,5 - po wlaczeniu pstryczkiem - pod razu pojawily sie zaciachy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...