Skocz do zawartości
Jordi23

PC Mark 2002 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym co ponizej:

CPU 3932

mem 2507

HDD 605 :((( nie wiem czemu .... dysk chula jak trza w sandrze 2002 mam 23200 :))

Panowie z Barrakudami 4... a wy ile macie w sadnrze 2002 że w tym benchmarku macie kolo 1000 ????

» http://service.madonion.com/compare?pcm=412751

Podajcie link goscie z barakudami 4 co macie ok 1000 punktow ... ciekawy jestem co jest zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CPU     3583

Memory  2851

HDD     751   :cry:  :evil:  coś mam skopane ale nie chce mi się grzebać   :wink:

Chyba IBMy nie sa najlepsze w tym tescie :(( ... sprobuj odlaczyc IBMa i zobacz wynik ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym co ponizej:

CPU 3932

mem 2507

HDD 605 :((( nie wiem czemu .... dysk chula jak trza w sandrze 2002 mam 23200 :))

Jedyne co mi przychodzi do glowy to roznica miedzy Fat a NTFS , ale pewnie sie myle , sam mam 700 punktow :( . A test w sandrze tez jest oka .

Arek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Arek ... juz przekonvertowalem na NTFS i to samo .... moze dlatego ze partycje d: 20 Gb mam zapchana do ostatniego Mb a na c: 10 Gb tylko 4.5 wolne, w sandrze np c: ma ok 23000 a d: ma 18000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wszstko tak około bo nie pamiętam dokładnie

CPU 4100

MEM 2500

HDD 1600

a poza tym ten test to o kant [gluteus maximus] można sobie ....

tak właściwie to już chyba nie ma żadnego wiarygodnego benchmarka, wszystkie mają coś zje...., probonuje zainstalować WINRARA i będziemy się chwalić komu komp szybciej kompresuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...