wysio Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam. Chciałem podłączyć swoją kartę SB Live! 7.1 pod wierzę w systemie 5.1 , ale oprócz tego potrzebuję mieć podłączone pod tą kartę słuchawki z mikrofonem. Nie chciał bym cały czas grzebać i przełączać wtyki. Czy jest jakiś sposób żeby to zrobić na stałe i tylko przełączać odpowiednio dźwięk w ustawieniach karty ?? W karcie są 4 wejścia więc wiem, że tam to technicznie niemożliwe, ale może dało by radę podłączyć się pod piny na karcie, lub dokupić jakiś panel przedni do tej karty, żeby umożliwiał mi to połączenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Jak masz wyjścia audio na frontpanelu obudowy, to może skorzystać z takiego patentu: http://audigy2zshowto.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 dzięki wielkie. Właśnie czegoś takiego potrzebowałem :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 (edytowane) Możesz ewentualnie ustawić kartę w tryb 4/4.1 i w ustawieniach CMMS 3D ustawić tryb Stereo Surround. Wieże wpinasz we frontowe głośniki, słuchawki w tylne. Potem Suwakiem Front/Rear zmieniasz wyjście dźwięku. :) Edytowane 2 Listopada 2009 przez Hansu (-+)'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysio Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Tak do tej pory robię, ale nie działa to na wszystkich plikach filmowych wielokanałowych czy grach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...