kacp3r Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 Niestety ale spotkał mnie problem związany z czarnym ekranem po uruchomieniu kompa, poprzedzony zwieszeniem się gry(zwiecha + poszarpane tekstury) w którą grałem. Teraz pomimo, że wentylatory pracują niestety nie ma obrazu. Na wstępie mogę wykluczyć mobo po wyjęciu grafu i odpaleniu kompa daje sygnał życia w postaci dźwięków informujących o braku grafy. Czy możliwe, że winowajca może być karta graficzna? Gra w którą grałem nie była wymagająca (Battlefield 2) a chłodzenie spisuje się dobrze. Mój config jest podany w opisie (proc jest obecnie na 3.6 Ghz przy 1.33v) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2009 ...(zwiecha + poszarpane tekstury) ... Wszystko na to wskazuje, że pada Ci GPU. Jeśli masz możliwość podłącz inna grafikę i sprawdź jak komp się zachowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Więc potwierdziły się moje najgorsze obawy: GPU R.I.P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...