Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Głównie do słuchania muzyki i oglądania filmów, gry od czasu do czasu. Myślałem nad Xonarem DX, ale trochę nieciekawych opinii poczytałem o nim - więc już nie jestem taki pewny... tylko, że nic innego w za taką kasę ciekawego nie ma!? Teraz jadę na ALC889A :}

Edytowane przez badman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

badman napisał(a):

Głównie do słuchania muzyki i oglądania filmów, gry od czasu do czasu. Myślałem nad Xonarem DX, ale trochę nieciekawych opinii poczytałem o nim - więc już nie jestem taki pewny... tylko, że nic innego w za taką kasę ciekawego nie ma!? Teraz jadę na ALC889A :}

A jakie masz kolumny itd. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

badman napisał(a):

Komputerek podłączony do wierzy Sony RV770, ale może niedługo coś innego będzie :]

Nie znam tego modelu ale SONY nie robi zbyt przejrzystych produktów ... możesz nie rozróżnić tej integry od jakiegoś topowego interface'u . A może przygotował byś się na przejście na jakieś monitorki projektowe (prawie studyjne) kupując zewn. kartę z regulacją wyjścia. ... albo od razu E-MU 0404 USB (są jakieś ciekawe alternatywy? ;) ) i w przyszłości coś typu KRK RP5 Edytowane przez Kyle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kyle napisał(a):

Nie znam tego modelu ale SONY nie robi zbyt przejrzystych produktów ... możesz nie rozróżnić tej integry od jakiegoś topowego interface'u . A może przygotował byś się na przejście na jakieś monitorki projektowe (prawie studyjne) kupując zewn. kartę z regulacją wyjścia. ... albo od razu E-MU 0404 USB (są jakieś ciekawe alternatywy? ;) ) i w przyszłości coś typu KRK RP5

Oj, aż tyle na audio to nie chcem wydawać :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi