badman Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) Głównie do słuchania muzyki i oglądania filmów, gry od czasu do czasu. Myślałem nad Xonarem DX, ale trochę nieciekawych opinii poczytałem o nim - więc już nie jestem taki pewny... tylko, że nic innego w za taką kasę ciekawego nie ma!? Teraz jadę na ALC889A :} Edytowane 2 Listopada 2009 przez badman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
White_Lies Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 wez xonara;] i temat popraw;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 wojownik112 napisał(a): wez xonara;] i temat popraw;) A dlaczego polecasz Xonara? Jakies creative nie będzie lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 badman napisał(a): Głównie do słuchania muzyki i oglądania filmów, gry od czasu do czasu. Myślałem nad Xonarem DX, ale trochę nieciekawych opinii poczytałem o nim - więc już nie jestem taki pewny... tylko, że nic innego w za taką kasę ciekawego nie ma!? Teraz jadę na ALC889A :}A jakie masz kolumny itd. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Komputerek podłączony do wierzy Sony RV770, ale może niedługo coś innego będzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) badman napisał(a): Komputerek podłączony do wierzy Sony RV770, ale może niedługo coś innego będzie :]Nie znam tego modelu ale SONY nie robi zbyt przejrzystych produktów ... możesz nie rozróżnić tej integry od jakiegoś topowego interface'u . A może przygotował byś się na przejście na jakieś monitorki projektowe (prawie studyjne) kupując zewn. kartę z regulacją wyjścia. ... albo od razu E-MU 0404 USB (są jakieś ciekawe alternatywy? ;) ) i w przyszłości coś typu KRK RP5 Edytowane 3 Listopada 2009 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badman Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Kyle napisał(a): Nie znam tego modelu ale SONY nie robi zbyt przejrzystych produktów ... możesz nie rozróżnić tej integry od jakiegoś topowego interface'u . A może przygotował byś się na przejście na jakieś monitorki projektowe (prawie studyjne) kupując zewn. kartę z regulacją wyjścia. ... albo od razu E-MU 0404 USB (są jakieś ciekawe alternatywy? ;) ) i w przyszłości coś typu KRK RP5 Oj, aż tyle na audio to nie chcem wydawać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...