Skocz do zawartości
kordus

Czy To Input Lag ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

od niedawna mam nowy monitorek lg w1949s, wystepuje w nim tylko zlacze analogowe, czytalem gdzies ze na analogach nie ma input laga ale mam takie wrazenie ze przy wyzszych rozdzialkach niz 1024x768 np 1228x788 myszka chodzi troszke wolniej jak by z minimalnymi opoznieniami praktycznie nie widocznymi dla normalnego uzytkownika, trzeba by sie dobrze przyjzec zeby je zobaczyc...

Czy to moze byc input lag czy cos innego ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam

od niedawna mam nowy monitorek lg w1949s, wystepuje w nim tylko zlacze analogowe, czytalem gdzies ze na analogach nie ma input laga ale mam takie wrazenie ze przy wyzszych rozdzialkach niz 1024x768 np 1228x788 myszka chodzi troszke wolniej jak by z minimalnymi opoznieniami praktycznie nie widocznymi dla normalnego uzytkownika, trzeba by sie dobrze przyjzec zeby je zobaczyc...

Czy to moze byc input lag czy cos innego ?

Czemu na analogowo podłączonym LCD miało nie być LAG'u ? :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie , że się z niego nabijacie chłopaki , ale akurat mógł to przeczytać choćby na stronach poświeconyc telewizorom HD w przypadku których wejście D-sub jest często pozbawionym postprocessingu w odróżnieniu od HDMI.

Chociąż akurat nie podejrzewam go o to skoro jego monitor według googli nie istnieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi