kordus Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 witam od niedawna mam nowy monitorek lg w1949s, wystepuje w nim tylko zlacze analogowe, czytalem gdzies ze na analogach nie ma input laga ale mam takie wrazenie ze przy wyzszych rozdzialkach niz 1024x768 np 1228x788 myszka chodzi troszke wolniej jak by z minimalnymi opoznieniami praktycznie nie widocznymi dla normalnego uzytkownika, trzeba by sie dobrze przyjzec zeby je zobaczyc... Czy to moze byc input lag czy cos innego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 witam od niedawna mam nowy monitorek lg w1949s, wystepuje w nim tylko zlacze analogowe, czytalem gdzies ze na analogach nie ma input laga ale mam takie wrazenie ze przy wyzszych rozdzialkach niz 1024x768 np 1228x788 myszka chodzi troszke wolniej jak by z minimalnymi opoznieniami praktycznie nie widocznymi dla normalnego uzytkownika, trzeba by sie dobrze przyjzec zeby je zobaczyc... Czy to moze byc input lag czy cos innego ? Czemu na analogowo podłączonym LCD miało nie być LAG'u ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Czemu na analogowo podłączonym LCD miało nie być LAG'u ? :blink: naucz sie czytac napisalem wyraznie ze gdzies czytalem ze na analogach nie ma input laga ale nie wiem czy to prawda... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Ciekawe gdzie to wyczytałeś... Bravo Girl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Fajnie , że się z niego nabijacie chłopaki , ale akurat mógł to przeczytać choćby na stronach poświeconyc telewizorom HD w przypadku których wejście D-sub jest często pozbawionym postprocessingu w odróżnieniu od HDMI. Chociąż akurat nie podejrzewam go o to skoro jego monitor według googli nie istnieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordus Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 monitorek: http://www.actiwa.pl/index.php?tyt=2&n=0&w=50 a o input lagu wyczytalem na wikipedi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...