dick Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 mam taki o to problem: kiedys nagrałem wiele cdromów z wieloma sesjami, oczywiście jak to bywa, windows nie wyświetla mi wszystkich sesji tylko pierwszą lub najwiekszą, wie ktoś może jak zmusic win do odczytu wszystkich danych? Obecnie działam na xp sp1, aha płyty były nagrywane pod AmigaOs, przeważnie dwie sesje...z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 w a nero sie nie da ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 niewiem ale z tego c wiem to nikłe szanse.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Moim zdaniem to wina CD-ROMu a nie SO Mialem tez takie problemy. W CD-ROMie widzial tylko 1 sesje a w nagrywarce wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 plytke odczytuje w nagrywarce... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Ja bym spróbował tak: Zrobił bym plik z obrazem tej płyty za pomocą CloneCD i później użyłbym jakiego programu np. UltraISO co umie grzebać w obrazach. Powinno udać się wyciągnąć wszystko co jest na tej płytce nagrane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 zaden program nie odczytał poprawnie drugiej sesji, o dziwo pod macOS lub AmigaOS chodzi to ok :? winISO, IsoBuster, UltraIso, zrobiły fikołka po wczytaniu iso...uff pozastaje mi chyba tylko zgranie plyty na AmigaOS... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 zaden program nie odczytał poprawnie drugiej sesji, o dziwo pod macOS lub AmigaOS chodzi to ok :? winISO, IsoBuster, UltraIso, zrobiły fikołka po wczytaniu iso...uff pozastaje mi chyba tylko zgranie plyty na AmigaOS... No cóż, faktycznie chyba tak musisz zrobić, innych pomysłów nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...