Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Witam muszę zrobić jakiś kolorowy napis wpadający w oko krzyczący trendi i jazzy coś jak na plakatach w takim stylu Przydałby się jakiś edytor napisów coś w stylu WordArta tylko oczywiście lepsze ;) Edytowane 17 Listopada 2009 przez chronicsmoke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Photoshop ma nieograniczone możliwości pod tym względem. ;) Innych nie używam, więc tylko ten mogę polecić. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Photoshop ma nieograniczone możliwości pod tym względem. ;) Innych nie używam, więc tylko ten mogę polecić. :PWiesz, nie każdego stać na wydanie kilku tysięcy z powodu napisów toteż wypada wspomnieć, że i w GIMPie da się co nieco zrobić. Podobno, nigdy nie używałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 IMO wszystkie te plakaty były robione "w konkretnym" celu, tak jak czcionka która na nich jest. Więc zostaje Ci zaprojektować własną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 IMO wszystkie te plakaty były robione "w konkretnym" celu, tak jak czcionka która na nich jest. Więc zostaje Ci zaprojektować własną ;) Jakbym robił to dla pieniędzy to może kupiłbym PS lub zrobił własną nie mniej robię to do darmowego projektu na studia więc lecę po kosztach ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Wiesz, nie każdego stać na wydanie kilku tysięcy z powodu napisów toteż wypada wspomnieć, że i w GIMPie da się co nieco zrobić. Podobno, nigdy nie używałem :PPrzepraszam bardzo, jest wersja 30 dniowa ? Jest :P i można z niej w pełni korzystać. 30dni to sporo jak na taki napis. :) Adobe Photoshop CS4 Trial + Czcionki Ściągnij triala, zainstaluj interesującą Cię czcionkę i jedziesz... Efekty poznasz jak poklikasz. P.S. Przypomina mi się sytuacja ze studiów, gdzie wykładowca stwierdził, że nie stać uczelni na produkty Adobe, ale możemy ściągnąć je na 30dni i się pouczyć. :lol: Edytowane 17 Listopada 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Przepraszam bardzo, jest wersja 30 dniowa ? Jest :P i można z niej w pełni korzystać. 30dni to sporo jak na taki napis. :) P.S. Przypomina mi się sytuacja ze studiów, gdzie wykładowca stwierdził, że nie stać uczelni na produkty Adobe, ale możemy ściągnąć je na 30dni i się pouczyć. :lol: Kto raz skosztuje Photoshopa będzie się ksztusił innymi programami. ;) EOT. True ;) - MaciekCi :P Edytowane 17 Listopada 2009 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...