Skocz do zawartości
Orgiusz

Karmienie Trolli W Komentarzach

Rekomendowane odpowiedzi

O ile nie chcecie się błaźnić przed innymi czytelnikami portalu i irytować niektórych moderatorów sugeruję z całego serca o wstrzymywanie się na widok idiotycznych komentarzy spod koślawych rączek intelektualnie cofających się w rozwoju dzieci bez zdiagnozowanego ADHD w odmianie lekkiej o przesunięciu mózgu do [gluteus maximus].

Oszczędzi to niektórym kasowania merytorycznie wątpliwej dyskusji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.purepc.pl/oprogramowanie/nowy_a...spomaganiem_gpu :

adinos8523 śr., 18/11/2009 - 13:16 Nowy!

Przepraszam, ale czy ktoś może mnie wreszcie wydoić, bo mi suty stwardnialy na kamień :) Błagam...? Łolaboga, co za znieczulica!

Czemu on jeszcze nie ma bana na IP?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bez trolli byłoby nudno ;)

Czytając wypowiedzi co niektórych mimowolnie na naszych twarzach pojawia sie usmiech, nawet gdy za oknem chlapa, wszystko sie sypie, fura ledwo zipie, tesciowa sie nie zamyka, dziewczyna przytyla, czy tam kac jebie.

Niech sobie beda, pokarmic ich tez czasem mozna.

Edytowane przez Kas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prowokowanie trolli lub odpowiadanie na ich prowokacje? Ja jak widzę jakiś głupi komentarz to go po prostu ignoruje. Nawet jak tyczy się to mojej osoby. Wdawanie się w dyskusję z takim osobnikiem jeszcze nigdy nic dobrego nie przyniosło.

Edytowane przez Devil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi