Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 O ile nie chcecie się błaźnić przed innymi czytelnikami portalu i irytować niektórych moderatorów sugeruję z całego serca o wstrzymywanie się na widok idiotycznych komentarzy spod koślawych rączek intelektualnie cofających się w rozwoju dzieci bez zdiagnozowanego ADHD w odmianie lekkiej o przesunięciu mózgu do [gluteus maximus]. Oszczędzi to niektórym kasowania merytorycznie wątpliwej dyskusji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 http://www.purepc.pl/oprogramowanie/nowy_a...spomaganiem_gpu : adinos8523 śr., 18/11/2009 - 13:16 Nowy! Przepraszam, ale czy ktoś może mnie wreszcie wydoić, bo mi suty stwardnialy na kamień :) Błagam...? Łolaboga, co za znieczulica! Czemu on jeszcze nie ma bana na IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 A widzisz żeby coś napisał od 13:20? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - ".." Sikor go wypłetwił I bingo - cały wątek opera się na dzisiejszych wrażeniach na podstawie tego idioty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Bez trolli byłoby nudno ;) Czytając wypowiedzi co niektórych mimowolnie na naszych twarzach pojawia sie usmiech, nawet gdy za oknem chlapa, wszystko sie sypie, fura ledwo zipie, tesciowa sie nie zamyka, dziewczyna przytyla, czy tam kac jebie. Niech sobie beda, pokarmic ich tez czasem mozna. Edytowane 18 Listopada 2009 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Prowokowanie trolli lub odpowiadanie na ich prowokacje? Ja jak widzę jakiś głupi komentarz to go po prostu ignoruje. Nawet jak tyczy się to mojej osoby. Wdawanie się w dyskusję z takim osobnikiem jeszcze nigdy nic dobrego nie przyniosło. Edytowane 19 Listopada 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...