michalak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 http://info.onet.pl/715957,11,item.html Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Podaje to do ogólnej wiadomości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 doopa a nie sars. Jakaś kobieta zakrztusiła się napojem i tyle. :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Ano to, ze mozesz byc drugim (jesli pierwszy bedzie potwierdzony) przypadkiem zarazenia sie w Polsce :P . Nie rusza Cie to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Zalecam leczenie :evil: Ludzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>a przez to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Wiem ze niby wszyscy powinni wiedziec co sie dzieje na swiecie ale jak to nie potwierdzone info to po co siec panike , druga sprawa onet to tak plotkarski spamerski pop'upowy i G.ó.w.n.i.a.n.y portal że dla rozgłosu napisali by że banda zrażonych płynie do nas Arką Noego (Fakt że Polska jeszcze nie sprowadziła testów na sars nastawia mnie jeszcze bardziej optymistycznie [ale jutro wyniki matury i tak odbiore a potem niech sie dzieje co chce {byle mocno i z promilem}:-) ] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 http://info.onet.pl/715957,11,item.html Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę. :wink: ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 http://info.onet.pl/715957,11,item.html Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę. :wink: ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol: dokładnie :D, ale nie demonizujmy wszedzie są szlikowcy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 A nie słyszeliście o tym, że ruscy już znaleźli lekarstwo na SARS??!?!?!? Powiedzieli, że setka wódki dziennie i nie mamy się czego bać :D :D :D Nie ma to jak wiekowe doświadczenia....;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 http://info.onet.pl/715957,11,item.html Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę. :wink: ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol:Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol: o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Zalecam leczenie :evil: Ludzie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przez to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil: Jemu pewnie chodziło o to że nie ma co przedwcześnie siać paniki, trzeba trochę dystansu i potwierdzenia wiadomości. To że ludzie na to umierają to smutne i nie ma się co śmiać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol: (...) a te ostatnie burdy kiboli jak cos tam chcieli crackovi zrobic to niby co to bylo - marsz Mlodzierzy Wszechpolskiej :lol: poza tym o nowej hucie tez sie ciekawe rzeczy slyszy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Ale ludzie z tym SARS panike roztaczają :) Nie długo będą montować mechanizmy samo zniszczenia w samolotach i jak ktoś kaszlnie albo kichnie to od razu BOOM :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Aaaaaa! A ja dzisiaj wieczorkiem wyjezdzam na klasowa wycieczke do Poronina (Lenin wiecznie zywy :lol: ) pociagiem, jedziemy przez Krakow :P Co to bedzie?! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol: (...) a te ostatnie burdy kiboli jak cos tam chcieli crackovi zrobic to niby co to bylo - marsz Mlodzierzy Wszechpolskiej :lol: poza tym o nowej hucie tez sie ciekawe rzeczy slyszy :lol: Muszę stanowczo zaprotestować! Nowa Huta to nie Kraków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Może i SARS dotarł do Polski, ale nie panikujmy, bo obecnie już wiadomo co to jest i zostały podjęte odpowiednie środki bezpieczeństwa. Znacznie gorsza sytuacja była, kiedy nic nie było o SARS wiadomo, ludzie to przywozili i zarażali innych (na szczęście do Polski wtedy nie dotarło). Lepiej jest wiedzieć, co nam zagraża, bo mozna sie zawsze jakoś zabezpieczyć. W sumie jednyne co mozna zrobić, to starać się trzymać z daleka od osób mocno kaszlących. No chyba, że jak jeden z kolegów napisał spróbujemy sposobu ruskich - tylko trzba by sie gdzies umówić na wspólne "zapobieganie" choroby ;) Aha - co do tej wiadomości - okazało się, że nikt chory nie był - fałszywy alarm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol:sorx nie czytalem tematu calego czytalem w onecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol:sorx nie czytalem tematu calego czytalem w onecie :P Ale i tak z tego powodu SARS ma minimalne szanse w Polsce ;) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 dzisiaj bodajze czytalem na onecie ze ruscy naukowcy mowili ze codzienne picie 100 czystej uchroni nas przed sarsem gdyz zabija wszelkie wirusy i bakterie no to wasze zdrowko :) gul gul..... :D Ha onet czytałeś ale wypowiedzi mikaelusa, która jest trochę wyżej już nie (napisał to samo) :) :lol:sorx nie czytalem tematu calego czytalem w onecie :P Ale i tak z tego powodu SARS ma minimalne szanse w Polsce ;) :D :D u ruskich to wogle nikt nie zachoruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) u ruskich to wogle nikt nie zachoruje a co jak znajdzie sie jakis abstynent ;) :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Eeee, to ja się nie mam czego bać!!! NA ZDROWIE PANOWIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) u ruskich to wogle nikt nie zachoruje a co jak znajdzie sie jakis abstynent ;) :P :Dto moze od vodki abstynent - to spirytem nadrobi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 http://info.onet.pl/715957,11,item.html Mam nadzieję że to fałszywy alarm, moja siostra pojechała do krakowa na wycieczkę. :wink: ja tam w krakowie bardziej bym sie szalikowcow obawial niz jakies choroby made by kitajce :lol:Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol: o jezu sars aaaaaa co to bedzie co to bedze :P ;) hehehehahahahaha no i co ? Zalecam leczenie :evil: Ludzie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> przez to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> umieraja a ciebie sie humor trzyma..... :evil: :evil: Jemu pewnie chodziło o to że nie ma co przedwcześnie siać paniki, trzeba trochę dystansu i potwierdzenia wiadomości. To że ludzie na to umierają to smutne i nie ma się co śmiać. no wlasnie, nie smieje sie z tego ze iles tam setek na to umarlo ale z tego ze tak bardzo sie przejoles "wiadomoscia" z onetu :lol: gdybym to uslyszal np. w wiadomosciach to co innego.. onet czesto niesprawdzone wiadomosci puszcza.. ehhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) u ruskich to wogle nikt nie zachoruje a co jak znajdzie sie jakis abstynent ;) :P :Dto moze od vodki abstynent - to spirytem nadrobi :D Ano właśnie, przecie ruscy mówili o swojej "wódce", a oni tam nie wódkę tylko bimber mają ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 (...) Jakie szaliki w Krakowie, pewnie dawno nie byłeś, zapraszamy :P :lol: (...) a te ostatnie burdy kiboli jak cos tam chcieli crackovi zrobic to niby co to bylo - marsz Mlodzierzy Wszechpolskiej :lol: poza tym o nowej hucie tez sie ciekawe rzeczy slyszy :lol: Muszę stanowczo zaprotestować! Nowa Huta to nie Kraków :P :!: RACJA :!: :D :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...