galver Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Mam Compala JHL-90 zakupionego w lipcu tego roku, oryginalne OS z programu MSDNAA - Windows Vista chodził, jednak był problem z dźwiękiem. Windows 7 chodzi bardzo fajnie, ale mam problem ze specjalistycznymi programami muzycznymi (oryginalne sterowniki są pod XP). Podczas instalowania XP SP3 pojawił się bluescreen - jakiś error żeby sprawdzić dysk czy coś takiego...... no i generalnie nie wiem jak pozbyć się tego bluescreena? Wszystkie programy są oryginalne i komputer jest firmowy. Próbowałem też zainstalować Windowsa MX, bo podobno ma inny zestaw sterowników, niestety również wtedy pojawił się bluescreen. Co robić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Wyłączyłeś AHCI w biosie? Znajdź tryb pracy kontrolera sata i przestaw z AHCI na IDE (albo z enhanced na compatible). Edytowane 22 Listopada 2009 przez QrVicH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Eh... [Przylepiony] Brak Dysku Lub Bsod (niebieski Ekran) Przy Instalacji Windows jak zainstalować poprawnie system Windows na nowym kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...