sharto Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, mam taki problem iz kupilem glosniki Enzo Sonicgear 5000, niestety po podlaczeniu do kompa dzialaja mi tylko 2 glosniki, reszta milczy, |( karta na plycie glownej zintegrowana, wejscia sa wszystkie na 5.1 ) slychac ze dzialaja ale nie wydaje dzwiekow z siebie, moja plyta to Gigabyte GA-EP45-UD3LR a glosniki juz wymienilem wczesniej, napewno kable sa dobrze podlaczone, bede bardzo wdzieczny za pomoc :) Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale milczą w testach systemowych czy tylko w muzyce/filmach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 1. Było ze 100 razy na forum i milion w Google. 2. Ustawienia głośników w Windows - w panelu sterowania. 3. Włącz akcelerację sprzętową (ustawienie dla WInamp). 4. Ilość głośników - przy instalacji/konfiguracji kodeków ffdshow. 5. Wyłącz wykrywanie podłączenia nowego sprzętu w panelu sterowania dźwiękiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...