AsTeX Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Jak myślicie jaki będzie wynik tego spotkania i kto przejdzie do FINAŁU ? Ja liczę na Juve >> Trezeguet i Zalayeta strzelą bramki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mimo, że Juve wyeliminowało Barçę to i tak nienawiść do realu jest większa... Forza Juve :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Mimo, że Juve wyeliminowało Barçę to i tak nienawiść do realu jest większa... Forza Juve :twisted: cholera, zawsze ktos mnie wyprzedzi:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 wygra juve albo real ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 HALA MADRIT!!! Ral wygra bez najmniejszych problemów wystarczy popatrzeć na "kompetencje" zawodników obu dróżyn. Juve to nie Nie Dep. La. Cor. nie maja takiej "chęći i zapracia" do gry aby stawiac wyzej niz lepsi troretycznie gracze... Nie ma sie co oszukiwac Real jest Favorytem ale czas pokaze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 2:2 dla madrytu <hahaha> real musi wygrac LM zeby zarobic kaske ktora dolozy na kupno Beckhama(cena wywoławcza 50ml euro) ale i tak im sie to zwroci bo z samych koszulek beckhamowskich zarobia 100 mln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 Real ma wieksze szanse na awans, ale ja jestem za Juventusem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Nie żebym kochał Real - ale zawsze przeciwko makaronom !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 cholera za pózno znalazłam temat i LOBO napisał to co myśle :mad: Wszyscy tylko nie makaroni i jurgeny :!: Popatrzcie na taką Valencie albo Deportivo , jak tam piłka krąży, marzenie :D Tylko że odpadają z takimi dupkami jak Inter :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mi wystarczy remis 1:1 I BĘDĘ VERY HAPPY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 nie lubie jednych i drugich no ale cóz ktoś musi wygrać i niech to będzie juve Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 dałem 100 zeta w sts że bedą 3 gole lub wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Juve forever :D Zawsze jestem za JUVE i dzisiaj tez im bede kibicowal :D A potrafia zrobic czasami ciekawe rzeczy - no i dzisiaj przed wlasna publicznoscia ! JUVE, JUVE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 2:0 do przerwy :( niedobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 2:0 do przerwy :( niedobrzejeszcze jeden gol i kupon wchodzi panowie zaraz eksploduje jak wpadła 2 bramka omal nie dostałem "mistycznej ekstazy" jak by nie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e one on one gutiego to juz bym miał kase w garsci a tak trza sie popocić jeszcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 2:0 do przerwy :( niedobrzejeszcze jeden gol i kupon wchodzi panowie zaraz eksploduje jak wpadła 2 bramka omal nie dostałem "mistycznej ekstazy" jak by nie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e one on one gutiego to juz bym miał kase w garsci a tak trza sie popocić jeszcze Właśnie nie dobrze :cry: :cry: , ale nie martw się LPC kase masz na 80% w garści bo jestem pewien, że Real się odegra jeszcze :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 BUahahahahahah buahahhhahahaha Wiedzialem - JUVE ROX, i niech sie schowa REAL ze wszystkimi gwiazdami. Del Piero RULEZ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 :cry: :cry: :cry: przynaajmniej LPC kaske zgarnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tragedia. Hierro zabrac natychmiast. Salgado tez. Zizou jest wielki a Bouffon mial cholernego farta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 2:0 do przerwy :( niedobrzejeszcze jeden gol i kupon wchodzi panowie zaraz eksploduje jak wpadła 2 bramka omal nie dostałem "mistycznej ekstazy" jak by nie z<span style="color:red;">[ciach!]</span>e one on one gutiego to juz bym miał kase w garsci a tak trza sie popocić jeszcze Właśnie nie dobrze :cry: :cry: , ale nie martw się LPC kase masz na 80% w garści bo jestem pewien, że Real się odegra jeszcze :D :twisted: właśnie doznałem "mistycznej ekstazy" jjjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiichhhhhhhhhhaaa arivaariva andere andere 100zł x 1.7= po odliczeniu 10%podatku daje 153 zeta na ręke (czyli 53 zeta na czysto ojjjj bedzie za co pić :twisted: ) P.S jak ta cipa figo nie kropnoł karniaka to omal nie doznałem "mistycznego zawału serca" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tragedia. Hierro zabrac natychmiast. Salgado tez. Zizou jest wielki a Bouffon mial cholernego farta ;)no i jeszcze pipa figo dała ciała BTW szkoda ze nie mam skanerka albo aparacika zapodał bym zrzut kuponu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 LPC: nie przesadzaj nie byl najgorszy strzal ale Buffon rzucil sie fenomenalnie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Heh ja to widze inaczej: - Del Piero jest wielki - Nedved jest wielki - Trezeqet jest wielki - Buffon jest wielki A real to zbieranina gwiazd ktore grac ze soba nie potrafia. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Na nastepny sezon zamiast kolejnego pomocnika/napadziora proponuje królewskim zakup dwóch środkowych obrońców, a Helguere spowrotem do pomocy gdzie jego miejsce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 LPC: nie przesadzaj nie byl najgorszy strzal ale Buffon rzucil sie fenomenalnie ;/strzał był zły ewidentnie figo zamiast strzelic przy samym słupku uderzył miedzy slupek a stojacego bramkarza(tak 50 50) i przez to buffon nie miał problemow z wyłapaniem piłki to po pierwsze a po 2 to powinien zmylic buffona a on sie zawachał przed strzałem i narnolmalniej w życiu zje bał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Na nastepny sezon zamiast kolejnego pomocnika/napadziora proponuje królewskim zakup dwóch środkowych obrońców, a Helguere spowrotem do pomocy gdzie jego miejsce...Chyba nie beda mieli wyboru bo Hierro mial konczyc w tym roku wkoncu ma juz 35 lat wiec najwyzszy czas zeby odejsc na zasluzona emeryture Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 niestety nie ogladalem szkoda ze Nedved nie zagra w finale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE kurewscy odpadli!!!! :D :D :D Tararararara!!! :D :D :D UUUUUUUU sialalalala! :D :D :D Moja radość nie zna granic..... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Real odpadł na własną prośbę - ale tak to jest jak się gra bez środka obrony .......... weak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 ciesze sie niezmiernie, nie dlatego ze kibicuje juventusowi ale dlatego ze nie lubie realu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...