Rezystor Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Cholercia. podjarałem się tą mobo, żądam więcej informacji, Mufta komentuj generale :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Nareszcie sie pojawil "wielki" nastepca wslawionej 8RDA+. A cena jak na nowosc od epoxa calkiem zachecajaca, zwlaszcza ze oficialnie wspiera juz fsb 200. Do zakupienia z tego co zauwazylem miedzy innymi na http://sklep.benchmark.pl/pelny_6977.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Dzis kupilem ta plyte. Wlasnie koncze instalowac wszystkie smieci. Jak na razie wszystko super. Dzwiek 5.1 jest ale czy Sound Storm to nie wiem, w instrukcji nic nie pisze ze to SS. Jednak juz zauwazylem pewna wade, mnoznik wchodzi do 12,5. Skoncze instalowac to sie wezme do krecenia, zobaczymy co z moich zlomiastych pamieci wyciagne:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 SS nie ma, nikt nie pisze żeby było. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mufta zjarałeś tą płyte czy co ?? :D nic sie nie odzywasz :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tropche ich dużo ale lecimy z koksem: No to teraz czekamy na recenzje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Yo yo... Dzieki Grinch za wrzucenie fotosow :P, Wlasnie skonczylem wszystko konf... Plyka dziala bez zarzutow, jak narazie wszystko sprawdzilem i dziala... rev. 1.1 tej mobo... Teraz jedziemy z kreceniem, postaram sie jeszcze dzis umiescic jaka recenzje i screeny z krecenia :P Podorowka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mufa napisz jak jest z jakoscia tych kabelkoof odraglych ATA. Bo na screenie nie wygladaja za ciekawie tzn wystaja te linki ze srodka :D aha i z tego co widze to do Flopa jest zwykla tasma?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rezystor Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 No płytka wyczepista, zapodajcie jakiś rzeczowy komentarz jak ją potestujecie :D Mufta, tylko nie zjaraj jej :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tak do flopa jest zwykła taśma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Szczeze mowiac szelki sa o wiele lepsze niz Cooler mastery... mieciuitkie normalnie GIT... Szelka do floppa jest zwykly tym sie nie popisali ;( Brakuje mi dziurek na SB, Zalman lezy na biurku i czeka na klejenie :P Ten co jest org. jest kiszka, normalnie lekko dotkniesz i sie obraca :P i pewnie ta straszna guma pod nim, jutro zerwie i dam foty :) Wszystko porzadnie wytestuje i zapodam na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 powiedzcie mi jak jest z tym klejem zalmana ? daje sie go 1:1 ? ile on schnie ? moze jeszcze dzis go przykleje :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Mufa napisz jak jest z jakoscia tych kabelkoof odraglych ATA. Bo na screenie nie wygladaja za ciekawie tzn wystaja te linki ze srodka :D aha i z tego co widze to do Flopa jest zwykla tasma?? aha i maja tylko 45cm :( jutro poles go Grincha fotki jak wyglada juz zmontowana w kascie... jedna szleka jest naprezona :( jakies 3 cm i bylo by super !!! Ale wykonanie lepsze niz Cooler Master ( takie mam na Abicie sztywne kabelki ponacine i wszytko sie kisi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co do SS: w C-Media 3D Audio sa takie infa: 3D Audio Engine: Xear 3D, CRL3D, DS3D, EAX2.0, A3D1.0 Audio Codec: CMI9739A Audio Driver Version: 5.12.1.29 Audio Controller: nVidia MCP2/MCPT Audio Controller Mamy tutaj wiec kodek C-Media. Czym toto sie rozni od SS i o ile gorsza jakosc dzwieku prezentuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Zobaczcie to - calkiem ciekawa recka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 chyba mam gdzies abita i kupuje tego epoxa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Bardzo dobrze zrobisz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 pokasz fotki z biosu (do oc oczywiscie ;-) jak juz wszystko robicie to zrubcie to na jednym forum :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 aha i maja tylko 45cm :( jutro poles go Grincha fotki jak wyglada juz zmontowana w kascie... jedna szleka jest naprezona :( jakies 3 cm i bylo by super !!! Ale wykonanie lepsze niz Cooler Master ( takie mam na Abicie sztywne kabelki ponacine i wszytko sie kisi) O to mi wlasnie chodzilo czyli warte uwagi :D a mi dlugosc nie przeszkadza bo mam midi tower :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Czuje ze to bedzie kolejny topic Epox8rda3+ złote rady codzienne problemy :D hehe co nei ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Co do SS: w C-Media 3D Audio sa takie infa: 3D Audio Engine: Xear 3D, CRL3D, DS3D, EAX2.0, A3D1.0 Audio Codec: CMI9739A Audio Driver Version: 5.12.1.29 Audio Controller: nVidia MCP2/MCPT Audio Controller Mamy tutaj wiec kodek C-Media. Czym toto sie rozni od SS i o ile gorsza jakosc dzwieku prezentuje? Na Ecs`ie jest CMI9739 bez A i nie jest zadowalajacy gorszy od sb5.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregK Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 No to troche zwalili sprawe. Poki co i tak jestem zadowolony - przesiadka z Ac'97 na Epoxie 8k7a - spora roznica :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wczesniej sie wahalem czy brac 8rda+ czy tego abita, ale teraz epox przebija dzwiekiem abita i juz nikt nie powinien miec probleów bo cena przynajmniej jak dla mnie to identyczna :) PS: komputronik ma stare zdjecie z 8rda+ i sciemnia ze to 3+ :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6977 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Wroce do domku (jestem w pracy) i puszcze go Grincha fotki z Biosu... Aha ja tez mam Midi tower i zobaczysz jak to na fotkach wyglada, jest na styk !!! Nie wiem co robic z SB jak wszczelic tego Zalmana, aha a jak przykleje na ten klej to jak to sie zrywa :?: Jakies pomysly :idea: :?: Polecam naprawde tego Epoxa... Szykuje sie na dysk SATA :twisted: WD Raptor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Mi osobiscie sie nie spieszy do SerialATA bo dyki sa jeszcze troszke drogawe a pozatym i tak jush sie szykuje SerialATA dwa o dwa razy wiekszej przepustowosci :D A co do kabelkoof to narazie czekam na te zdjecia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Hej , no dajcie jakięś testy i opinie z podkręcania, bo chce ją zamówić i nie chce czekać do jutra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Halo.... hmmm jesli chodzi o dysk SATA to oddaje swoj i doplacam ok 200zl :P i mam RAPTORA, zobaczymy... fotki bede ok 17 Testow teraz nie zrobie bo jestem w pracy :( Chyba ze kolega GregK cos wrzuci do 17 :P Pozdrowka P.s GregK ile dales za Epoxa ? ja dalem 8RDA+ plus 95zl... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 aha GregK zrob update Biosu jest nowy z 07 05 03 czy jakos tak:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo74 Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Hej Mufta a założyłeś zelmana na ten drugi mostek, jeżeli tak to jakiego kleju użyłeś, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 wczesniej sie wahalem czy brac 8rda+ czy tego abita, ale teraz epox przebija dzwiekiem abita i juz nikt nie powinien miec probleów bo cena przynajmniej jak dla mnie to identyczna :) PS: komputronik ma stare zdjecie z 8rda+ i sciemnia ze to 3+ :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6977 ABIT ma SS a EpoX ma kodek CMI z seri 9xxx. Ja jednak obstawałbym za tym iż jednak to SS jest lepszym "sound on board" aniżeli CMI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...