Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 mufta to jak w koncu oceniasz starcie nf7-s vs. 8rda3+ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogi Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Lagier, zerknij tutaj: http://forum.frazpc.pl/ Abit wprowadza FSB 600MHz...chyba znowu jest o krok do przodu :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 przy WC i mojej budzie taki układ na płycie jest super :lol: Co do samej płyty to jest całkiem niezła - rozbawił mnmie widok NB po zdjeciu radiatorka 8O ogólnie fajne mobo ale coś wiecej bedzie można powiedziec po kilku dniach userowania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Mam pytanko.Czy ten EPoX ma porty COM ?? bo cos mi sie wydaje ze nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Mam pytanko.Czy ten EPoX ma porty COM ?? bo cos mi sie wydaje ze nie :arrow: z tego, co zaopserwowalem na fotkach, nie bylo na MOBO zadnych COM'ow. dla mnie jest to minus, bo moje SDI wymaga COM'a. moze w najblizszym czase pokusze sie na tego Epox'a (drugi komp), ale dodatkowo na karte PCI z COM'ami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Cytat Mam pytanko.Czy ten EPoX ma porty COM ?? bo cos mi sie wydaje ze nie :arrow: z tego, co zaopserwowalem na fotkach, nie bylo na MOBO zadnych COM'ow. dla mnie jest to minus, bo moje SDI wymaga COM'a. moze w najblizszym czase pokusze sie na tego Epox'a (drugi komp), ale dodatkowo na karte PCI z COM'ami. dla mnie to tez minus ze wzgledu na mojego siemensa SL45i.Gdzie widziales karte PCI z COM'am :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 sa dwa porty com na dodatkowym sledziu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat sa dwa porty com na dodatkowym sledziu aaa to co innego :D ,moze sie szarpne na wymiane bo brakuje mi troche Vcore <1.85V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam łasica Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Obecnie mam 8RDA+ tak od 3 tygodni, opłaca się go wymieniać na 8RDA3+?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 jezeli wymienia ci np za doplata na 8rd3+ to bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Obecnie mam 8RDA+ tak od 3 tygodni, opłaca się go wymieniać na 8RDA3+?? jesli rev twoich mostkow to c1 to sie nieoplaca chyba ze za min dopalta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat [...] Gdzie widziales karte PCI z COM'am :?: :arrow: moze nie dokonca dobrze to ujalem... w cenniku pisza: 'kontroler PCI 2 x COM 1 x LPT'. sklep - Fenix (Gliwice). wyglada to tak: sorry, za wielkosc photo, ale zdjecie idzie ze strony Fenix'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Siemka jesli Abit wprowadzil FSB 600 to niedlugo wyjdzie tez bios do Epoxa !! To sa te same chpisy, teraz patrzalem na Abita i Epoxa, kompletnie to samo... Comy sa na dodatkowym sledziu... Ktos mi pisala jaki jest dziwie co i jak, zrobie dzis screeny i poszcze do Grincha, beda na forum... Aha rev. 1.2 jeszcze nie ma, jak tylko sie pojawi bede go mial :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 dokladnie jesli masz mostki C1 to nie oplaca sie wymieniac, chyba ze postzrbujesz SATA i te inne bzdety co ma RDA3+ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat a jak jest z napieciem vdd 2.0v, chips wyczyma ?? jechal juz ktos na takim napiatku ?? berkut na nf7-s przy standardowym chlodzeniu povdd modzie jechal na 2.25v chipset mial temp. 60-70*C 8O zreszta: http://217.168.128.134/viewtopic.php?t=31750 pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Muffa jestes zadowolony ze zmiany MoBo ?? Jak oceniasz nf7-s vs 8rda3+ ?? Warto bylo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ZAraz na Abita wrzuce tego Beta biosa i zobacze... Warto mi bylo wymienic RDA+ na RDA3+, ma te pare bajerkow co mi bylo potrzebne, Sata i 2 sieciowki... Moim zdaniem lepiej mi sie kreci na epoxie, do Abita zawsze mialem mieszane uczucia :(... Przyklejilem Radiaka :P Wieczorkiem Bedzie raszta fotek... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Kurde a ja dalej nie jestem pewny co kupic :/ Wsumie nie zalezy mi na dwuch sieciowkach, sertial ata i firewire ale za to korca mnie te okragle kabelki :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Wez Epoxa... a cio do kabelkow sa naprawde EXTRA tylko szkoda ze nie maja 60cm ;( ale w midi tower jest na styk :P... Ma ktos jakis opis moda Epoxa RDA3+ ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Njprawdopodobnej go wezme: - po pierwsze nowszy trozke od Abita - po drugi ete kabelki :D normalnie bym musial za dwa kolo 50 zl doplacic :D a tak to kupie tylko jedengo okraglaka do FDD tylko musze znalesc ja gdzies gdzie bedzie tanio. ciagle prubuje znalesc przyjazny klientowi sklep gfdzie mi wymienia ja za jakas doplata jak wyjdzie rev 1.2 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Komputronik... tak zrobi jak sie dogadasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 To spox napisze do Komputronika Mam do ciebie prosbe Mufta :D Moglbys zmierzyc w jakim miejscu jest podstawka pod procesor :D tzn ile zm od gory i od boku ze strony portoof :D Wlasnie projektuje okno i mam maly dylemat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 ciekawe jak bedzie z biosami czy tez beda takie "wrazliwe"? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorky1000 Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 podpowiedzcie mi jak mam rozmiescic pamieci w slotach bo mam 3 kosci, 2x128 i 1x256 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam łasica Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 A jak sprawdzić czy rev mostków jest C1 lub inny, bez ściągania radiatora ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Programem wincpuid Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mufta Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat To spox napisze do Komputronika Mam do ciebie prosbe Mufta :D Moglbys zmierzyc w jakim miejscu jest podstawka pod procesor :D tzn ile zm od gory i od boku ze strony portoof :D Wlasnie projektuje okno i mam maly dylemat :D Nie pisz do komputronika!! tak sie napewno nie zgodza :P musisz chlopakow zmobiloizowac ( 20zl :P )... Tak napewno wymienia :P albo zglosisz sie do mnie i obejdzie sie bez :P wymierze ci to wieczorkiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Muffa jak juz pozakladasz te wszystkie Zalmanki ,wiatraczki i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>lki to zrob kilka ladnych fotek :wink: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiKeR Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 Cytat Cytat To spox napisze do Komputronika Mam do ciebie prosbe Mufta :D Moglbys zmierzyc w jakim miejscu jest podstawka pod procesor :D tzn ile zm od gory i od boku ze strony portoof :D Wlasnie projektuje okno i mam maly dylemat :D Nie pisz do komputronika!! tak sie napewno nie zgodza :P musisz chlopakow zmobiloizowac ( 20zl :P )... Tak napewno wymienia :P albo zglosisz sie do mnie i obejdzie sie bez :P wymierze ci to wieczorkiem... Czymam cie za slowo Mufta :D Aha i niemusisz jush tego mierzyc jakos sobie poradzilem :D mierzylem zdjecie plyty na monitorze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazan Opublikowano 18 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2003 widze ma niezłe kontakty z Kom...... tylko pozazdrościć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...