orlontko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 no to jak nic się nie uszkodziło (w szczególności socket i cpu to git) ale na drugi raz radzę więcej delikatności :) No ale Do sedna jakie obroty na wszystkich wentylach oraz tempy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 (edytowane) Próbowałem delikatnie to się nie dało :unsure: . Obecnie podłączony jest tylko noiseblocker na 12V, ponieważ nie mam przejściówki na 3 pin do typhoona. W IDLE (czyli internet, muzyka): procesor: 30-31ºC grafika: 66ºC - niestety ale ma jednoslotowe pasywne chłodzenie dysk 1: 40ºC dysk 2: 37ºC W stresie dopiero przetestuje. Ogólnie wszystko jest już ciche oprócz zasilacza i na początku lipca kupuję nowy, o wyższej sprawności, a zarazem żeby był cichy. Który wybrać? Edytowane 20 Czerwca 2010 przez Radzio1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Przed zdjęciem chłodzenia trzeba było go trochę rozgrzać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Jakiej mocy chcesz zasilacz i czy chcesz z odpinanymi kablami ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio1234 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Chciałbym z odpinanymi kablami i mocy między 400-500Wat. Musi być przede wszystkim cichy i mieć dużą sprawność. Cena oczywiście im niższa tym milej widziana :) Co do rozgrzania to po prostu nie wiedziałem :rolleyes: Teraz już będę wiedział ;) Edytowane 21 Czerwca 2010 przez Radzio1234 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...