Skocz do zawartości
gangsta529

Problem Z Mp4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam pytanie zakupiłem dzisiaj odtwarzacz MP4 marki Intenso, podłączany jest do komputera przez kabel USB by go naładować lub wrzucić dane, po podłączeniu pojawia się ekran ładowania - to OK, ale jak chce wejść jako pamięć to dłuuugo czyta i albo wywala błąd albo zatrzymuje się i nic dalej, posiadam Windows 7, wie ktoś jak to rozwiać? prosiłbym o jak najszybsze rozwiązania bo to MP4 ma być prezentem tylko muszę wgrać na niego 2 ulubione płyty mojej mamy. Pozdrawiam.

Ok po zainstalowaniu sterów odpaliło mi MP4 ale teraz mam znów inny problem, wrzucam muzykę i mi MP4 jej nie pokazuje, pisze że niema jej a jak włożę kartę pamięci to z niej leci normalnie tylko nie mogę korzystać z pamięci wbudowanej, co mam zrobić?? Jutro rano chce wręczyć go mamie z jej muzyką.... proszę o pomoc.

Edytowane przez gangsta529

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Nie ten dział, jest poza tym odpowiedni dział i topik do dyskusji o odtwarzaczach > http://forum.purepc.pl/Audio-f63/Odtwarzac...p3-t109265.html

2. Było nie kupować odtwarzacza "MyPy4" marki krzak, tylko wcześniej poszukać i wybrać coś firmowego... Spróbuj mu na początek sformatować pamięć (pamiętaj żeby to zrobić w systemie plików FAT lub FAT32 - sprawdź jaki jest teraz). Jak nie pomoże > oddaj do sklepu > zwrot kasy > kupno czegoś normalnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi