drajver Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam. Mam pytanie odnośnie długości mostka SLI w tych dwóch płytach: - GA-M57SLI-S4 - MSI KN9 PLATINUM Pytam, ponieważ do swojej (Gigabyte) nie dostałem żadnego mostka i kupiłem oddzielnie - właśnie od KN9. Pomiędzy slotami PCI-e są dwa PCI-e x1, ale czy są one w tej samej odległości od siebie na obu płytach? Czy mostek od MSI spasuje do Gigabyte'a? Ktoś wie? Pozdrawiam ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Odleglosc miedzy slotami kart rozszerzen musii byc taka sama bo inaczej musialbys tez kupowac obudowe dedykowana pod plyte zeby karty przykrecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajver Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Właśnie o to mi chodzi, czy odległości są takie same? Wyglądają na podobne, ale czy będzie to to samo? Może ktoś widział obie płyty i będzie wiedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 A weź jeszcze raz przeczytaj posta Bumela i trochę się zastanów nad tym, co napisał, oka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2009 Gdybyś kupił taki długi i elastyczny mostek Asusa to podłączyłbyś obie karty bez względu na odległość slotów na różnych płytach: http://allegro.pl/item835456664_mostek_sli_x2_asus.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drajver Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 A weź jeszcze raz przeczytaj posta Bumela i trochę się zastanów nad tym, co napisał, oka?I teraz zajarzyłem o co mu chodzi :D. Czytając to wcześniej myślałem, że chodzi mu o coś całkowicie innego, a tu taka zwała teraz :P No to chyba można zamknąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...