Zell Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam, Mam pewien problem. Mam partycję D: 250gb i partycję E: 15gb. E: jest pusta D: nie... Czy jest możliwość jakimś programem lub inaczej, żeby zabrać z tego D: jakieś 20 gb i dołączyć do E: ? nie formatując D: oczywiście... tylko nie wiem, zabrać jakoś miejsce z końca partycji D: i "dopiąć" do E:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 1. Były już takie tematy - poszukaj. 2. Możliwe jest przy pomocy GParted, Partion Magic oraz Acronis Disk Manager bodajże. 3. Korzystasz czasem z Google? Odpowiedź na Twoje pytanie tam jest. tutaj 4. Lepiej zrób sobie gdzieś kopię tych danych z partycji D. Np. na kompie brata/siostry/babci itp. Inaczej w przypadku nieudanego połączenia załapiesz się do takich tematów: klik 5. Jeden z ciekawych tematów: http://forum.purepc.pl/Dyski-twarde-cdromy...ji-t313854.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 dzięki wielkie i przepraszam za moje lenistwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...