YogiCK Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 (edytowane) Przy okazji wymiany sprzętu postanowiłem sobie zainstalować Viste x64. By zrobić dla niej miejsce, wywaliłem starą partycję systemową 100GB i dodatkową 50GB. Chciałem wcisnąć na ich miejsce 2 partycje po 75GB, ale okazało się że jest to nie możliwe. Aktualnie sytuacja przedstawia się tak: Wie ktoś co na to poradzić ?? Ruszanie pozostałych partycji odpada. Edytowane 7 Grudnia 2009 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Polecem, zajebista strona - klik! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2009 Jak by Ci do głowy przyszedł jakiś Partiton Magic, to przeczytaj to: http://forum.purepc.pl/Dyski-twarde-cdromy...ji-t313892.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...