pabloni Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ftp://ftp.ps.pl/mirrors/mandrake Jak się zalogować Mam program LeechFTP 1.3 ..Włączam go wpisuje ten URL ...Wszystko ładnie idzie i koniec nie idzie otworzyć katalogu błą z łączeniem ..A Mam łącze Stałe.. :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 wlasnie looklem i bez problemu wchodzilem do katalogow na tym FTPie... uzylem smartFTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Tam nie ma zadnych problemów z wejściem, nawet przy pomocy przegladarki www. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabloni Opublikowano 16 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2003 Ja mam problem przy wejściu >moze to jest problem serwera do którego jestem podłaczony czyli moje lącze stałe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...