Skocz do zawartości
Micuel

problem z magistralą 133

Rekomendowane odpowiedzi

mam podobnie a nawet chyba jeszcze gorzej, nie mam polówek mnożnika przy mnozniku 8 fsb max112, przy 9 fsb105 przy 10 fsb106, i co jest grane?

czy ktos zna ta plyte glowna, moze cos w biosie nie bardzo............prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam podobnie a nawet chyba jeszcze gorzej, nie mam polówek mnożnika przy mnozniku 8 fsb max112, przy 9 fsb105 przy 10 fsb106, i co jest grane?

czy ktos zna ta plyte glowna, moze cos w biosie nie bardzo............prosze o pomoc

Czemu nie masz połówek mnożnika?? Po prostu wina to płyty?

NO bo jak nie to oczywiście wystarczy jeszcze raz zamalować i powinno być ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

malowalem w sumie 3 razy i nic , dalej to samo a napiecie ustawione w biosie na 1.80        poprostu lipa z miodem :evil:  :(

To maluj więcej razy!!! :evil:

Ja malowałem chyba z 8 rzy i tylko raz było 100 % OK.

Niestety nic innego nei mogę ci poradzić,no chyba że malowanie lakierem elektroprzewodzącym...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

malowalem w sumie 3 razy i nic , dalej to samo a napiecie ustawione w biosie na 1.80        poprostu lipa z miodem :evil:  :(

To maluj więcej razy!!! :evil:

Ja malowałem chyba z 8 rzy i tylko raz było 100 % OK.

Niestety nic innego nei mogę ci poradzić,no chyba że malowanie lakierem elektroprzewodzącym...

szczerze mowiac juz mi sie nieche narazie z tym bawic, poczekam az mnie najdzie ochota, ale dzieki :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dowiedzialem sie ze te MSI maja jakies zabezpieczenia i dlatego tak jest a soltek epoxi wogole te nowsze lepsze plyty juz sa bardziej robione pod o/c . chyba :P takie jest moje zdanie,ale w sumie jak na moje potrzeby to narazie wystarcza mi to co mam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...