Micuel Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mam D800 (6x133) i nie zawsze chce sie uruchomic przy takich ustawieniach. Przy 8x100 uruchamia się zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 mam podobnie a nawet chyba jeszcze gorzej, nie mam polówek mnożnika przy mnozniku 8 fsb max112, przy 9 fsb105 przy 10 fsb106, i co jest grane? czy ktos zna ta plyte glowna, moze cos w biosie nie bardzo............prosze o pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 sorki przy 10 fsb 108 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Mój tez nie idzie na 133 :cry: Nawet z obnizonym mnoznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 No to współczuję wam chłopcy, bo mój 750 śmiga do 140 :D , wyżej nie daję bo jest niestabilny. Ale to pewnie wina pamięci (NONAME, miksowane od różnych producentów) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 A probowales podbic napiecie chociaz troche :?: Wiem ze przy przetaktowaniu 800@800 to troche bez sensu, ale moze.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 mam podobnie a nawet chyba jeszcze gorzej, nie mam polówek mnożnika przy mnozniku 8 fsb max112, przy 9 fsb105 przy 10 fsb106, i co jest grane? czy ktos zna ta plyte glowna, moze cos w biosie nie bardzo............prosze o pomoc Czemu nie masz połówek mnożnika?? Po prostu wina to płyty? NO bo jak nie to oczywiście wystarczy jeszcze raz zamalować i powinno być ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 malowalem w sumie 3 razy i nic , dalej to samo a napiecie ustawione w biosie na 1.80 poprostu lipa z miodem :evil: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 malowalem w sumie 3 razy i nic , dalej to samo a napiecie ustawione w biosie na 1.80 poprostu lipa z miodem :evil: :(To maluj więcej razy!!! :evil: Ja malowałem chyba z 8 rzy i tylko raz było 100 % OK. Niestety nic innego nei mogę ci poradzić,no chyba że malowanie lakierem elektroprzewodzącym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 malowalem w sumie 3 razy i nic , dalej to samo a napiecie ustawione w biosie na 1.80 poprostu lipa z miodem :evil: :(To maluj więcej razy!!! :evil: Ja malowałem chyba z 8 rzy i tylko raz było 100 % OK. Niestety nic innego nei mogę ci poradzić,no chyba że malowanie lakierem elektroprzewodzącym... szczerze mowiac juz mi sie nieche narazie z tym bawic, poczekam az mnie najdzie ochota, ale dzieki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Sorki ale jaki masz Chipset? I jaki Cooling na nim? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 chipset kt133a a cooling.....? standart za 69 zl, jakis taki poszerzony wentyl na srebrnawym radiatorku i 5000 obr. spokojnie chlodzi athlona 1.4 thunderbirdh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 Ja tak miałem z D1200 ! Na MSI K7 Turbo2 nie szedł na 133 - nic - nawet 5x133 Na Solteku SL 75DRV5 idzie nawet na 140 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeRNaL Opublikowano 17 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2002 dowiedzialem sie ze te MSI maja jakies zabezpieczenia i dlatego tak jest a soltek epoxi wogole te nowsze lepsze plyty juz sa bardziej robione pod o/c . chyba :P takie jest moje zdanie,ale w sumie jak na moje potrzeby to narazie wystarcza mi to co mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...