Wajcha Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Witram. Jesli to pytanie juz padlo to przepraszam. Ale moze mi ktos powiedzec dlaczego podczas wykonywania 3dmarka2000 wychodzi z niego. I to zawsze dzieje sie przed CPU Speed. Jak wylacze CPU Speed to wywala mnie po Game 1 High detal. Moze mi ktos to wytlumaczyc. Co dziwne juz robilem test. Wczesnije cos takiego sie stalo dwa razy. Wgralem sterowniki z plyty dolaczonej do grafiki i poszedl. Sciagnolem nowe detki i nie idze. aha no i podkrecilem procesor. wtedy byl ustawiony na 2000+ teraz jest 2600+. Fabrycznie mam 1700= 0313DUT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 zwieksz Vcore minimalnie, obroty volcano i sprobuj jeszcze raz. i zaloz nowszego 3dmarka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Na tym 3dmarku sie tak zdarza. Napewno nie jest to wina sprzętu bo przytrafia się to na róznych konfiguracjach. problem tkwi gdzieś w oprogramowaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 Czyli nie jest wina mojego sprzetu bo to jest dla mnie najwazniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 a po co testujesz 3d markiem 2000 ? przecież lepszy jest 2001 i najpopularniejszy. najłątwiej porównać wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2003 Czyli nie jest wina mojego sprzetu bo to jest dla mnie najwazniejsze Moze byc wina za niskiego Vcore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...