Skocz do zawartości
effect

Gierki I Wymagane Połączenie Internetowe Podczas Instalowania

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

chce sprawić prezent i kupić kilka gierek-klasyk dla kuzyna, który od nie dawna ma kompa. Na razie nie ma netu i jakoś się nie kwapi do założenia. Co powoduje pewien problem podczas instalacji niektórych tytułów (co mogłem sprawdziłem w sklepie).

Chodzi mi o:

Gears of War

Clive Barker's Jericho

Mam jeszcze jedno pytanie. Szukam nowej budy pod mATX, jako że nie potrafię znaleźć CoolerMaster Elite 340 to byłbym wdzięczny za podpowiedź czegoś podobnie sensownego.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ww. gry wymagają neta podczas instalacji czy tylko podczas aktywacji / gry ?

Bo kwestię aktywacji można obejść - instalujesz grę na jego dysku , przenosisz dysk do kogoś kto ma neta ( np. ciebie ) , aktywujesz grę , przenosisz dysk z powrotem do jego kompa i gra powinna być aktywna .

Z tego co wiem to da się tak aktywować Crysisa wraz z dodatkiem i ostatnie NFS-y .

Na pewno ten sposób nie zadziała by HL2 + CS:S i E1/E2 .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Gears of War i aby pograć w grę nie jest wymagany Internet (nie ma aktywacji itd) ale żeby zapisywać grę trzeba będzie utworzyć profil Windows Live offline.

Co do samego tematu to dziwnie jest dawać Gears of War i potem grać w niego bez neta ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi