lamer00 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Witam :) Kupiłem dzisiaj płytkę AsRock A770DE+. Wpakowałem do puszki - instalacja w7 x64 - odpalam kompa - brak dźwięku. Myślę pewnie drivery, ale nie zainstalowane wszystko ładnie pięknie. Po czasie zauważyłem, że płyta daje dźwięk na gniazdo S/PDIF. I tu moje pytanie, z racji że moje głośni takowego gniazda nie posiadają, a płyta posiada normalne wyjścia mini-jack jak zmusić windowsa żeby dawała dźwięk na wyjścia jack? Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 1. Jest temat o Windows 7. 2. Temat o płycie lub rodzinie płyt też zapewne by się znalazł. 3. Czy tak ciężko przestawić wyjście dźwięku w sterownikach lub zworka na płycie? Instrukcja obsługi się kłania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...